Szerintem egy szellem van a házban, mit tegyek?
szia. szerintem hivd ed és loraine vorent.. :)
most komolyan.. szellemek nem léteznek. biztos csak képzelődtélé.. a képet takard le,,és ha még mindig észleled a furcsa dolgokat kérj a paptol szenteltvizet és önts ki minden sarokba egy kicsit és tegyél az ágyad fölé feszületet..
2-es neee! Visítok :D
Halábll helábll szellemjárás? (nem cocacola :D)
"Ammm... Lehet, hogy hülyén jön ki, de a kedvenc énekesnőm van a képen."
Azon a képen nem énekesnő szerepel a faladon, hanem Schmidt Mária. Most már mindent értek, engem is zavarna ha próbálna követni engem a szemeivel.
Látom megint nekem kell véget vetni a trollok rémuralmának.
"ez lehet annak az oka, hogy egy halott ember tárgya volt a házunkban, ami végül át lett ruházva egy másik emberre, mert nekünk balszerencsét hozott?"
Milyen tárgyról van szó?
Nem kizárt, hogy egy előző lakó szelleme az. Viszont az hogy a faladon lévő képbe költözött több dolgot is jelenthet (ha troll lennék, azt írnám: azt jelenti hogy neki is az (volt) a kedvenc énekesnője [bár ez nem is kizárt]) vagy nem tetszik neki hogy az ő házában vagytok, mert ő még ott tart, hogy az az ő háza, vagy egyszerűen csak figyel téged, szemmel tart. De ez még jó is lehet, mert az is lehet, hogy azért tart szemmel, mert elfogadta, hogy ti laktok abban a házban és vigyázni szeretne rátok.
Ezt pontosan úgy tudhatod meg, hogy mit is akar, hogy csinálsz E.V.P. felvételt. És ha szerencséd van a szellem válaszolni fog neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!