Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez mi a lehet? Miért lehet?...

Ez mi a lehet? Miért lehet? Valaki hasonlóan járt már?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy eddig 2x tapasztaltam fura jelenséget.

Lássuk csak: adott egy fürdőszoba az emeleti szinten. Ott található a padlásfeljáró. Erről a feljáróról azt kell tudni, hogy a mennyezetbe (ami fa) van egy téglalap alakú feljáró, amihez se lépcső, se létra nem tartozik (illetve azt hozunk, ha valamit ott kell csinálni). Amit kivágtak onnan fát az van oda beillesztve, mint "ajtó". De ténylegesen nincs itt ajtó.

Ez úgy működik, hogy felfelé kell nyomni és úgy arrébb tenni, ami még nekem is nehezen megy a 173 cm-el... Erő is kell hozzá, magasság is, ész is.

Egyik este mentem volna fürdeni, és láttam, hogy el van tolva, de csak annyira, hogy egy kb 20 cm-es résen be lehetett látni. Megijedtem, hívtam anyut. Ő se tudta ez hogy lehet. Felhívtam a barátomat, mert előző este nálunk aludt, gondoltam lehet kíváncsi volt mi van ott, aztán elfelejtette visszatenni az "ajtót". Ő nem volt, azt se tudja hol van. Mondom oké...

Eltelt kb 2 hét és most bementem a fürdőszobába hogy betegyek egy mosást. Csinálom a dolgom és az tűnt fel, hogy baromi hideg szél van. De a szobából (két helyiséggel arrébb) nem jöhet el addig ilyen nagy fuvallattal a szél. Felnéztem, a padlásfeljáró el volt megint tolva ugyanannyira, mint a múltkor, és az ablak bukora ki volt nyílva, ráadásul úgy, hogy a kar nem volt elfordítva úgy, ahogy állnia kéne ha kinyitod az ablakot. Tehát zárt állapotból lett kinyitva.

Én komolyan be vagyok tojva.

Ketten élünk anyukámmal, enyém az emelet, ő csak a földszinten mozog. Nem jár fel. 1 hete nem volt nálam sem a barátom, se senki. Én nem csinálok ilyet...

Nem értem és teljesen kiborultam most. Hiszek a szellemekben, meg az ilyesmikben és nem történt még velem ilyen.

Ötletek?

Trollok kíméljenek, mert egyáltalán nem vicces.

2019. jan. 14. 15:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%

Poltergeist tevékenység szokott ilyen jelekkel járni.

Ha szerencséd van abbahagyja, ha nem akkor lehet hogy be is durvul, ki tudja kivel/mivel allsz szemben.

2019. jan. 14. 17:09
 2/11 A kérdező kommentje:
Aztabüdös... Ha macskát írsz, lehet nem pisilem össze magam itt helyben.
2019. jan. 14. 17:12
 3/11 anonim ***** válasza:
70%

Egy macska nehezen emelgetne padlásajtókat.

Szerintem is kopogószellem.De nem kizárt hogy létezik rá reális magyarázat.

2019. jan. 14. 18:32
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Én azért megnézném azt a padlást a helyedben,ha nem akarod,hogy valaki kimásszon onnan egyik éjjel,a betörő ujjak is csodákra képesek...amikor az én lakásomat kipucolták előtte 2 hétig megfigyeltek...a poltergeist német kifejezés,eredetileg pszichikai energia,ami akár te is lehetsz álmodban,a tudatalattiból felszabaduló félelmek,indulatok is generálhatnak fizikai ráhatást,de ha vendéged van,akkor sem nagyon tudsz mit tenni amilyen bátor vagy..
2019. jan. 15. 00:19
 5/11 anonim válasza:
0%
Megszállták a házadat az alienek
2019. jan. 15. 07:53
 6/11 anonim ***** válasza:
50%

Ha erősen fúj a szél, akkor a padláson felléphet akkora nyomáskülönbség, hogy megmozdítsa ezt a valamit. De a betörő is reális opció, nézd meg eltűnt-e valami. Nem kell egyből ökörségekre gondolni, azzal csak magadat járatod le.

Az ablakra pedig ráférne egy javítás, láthatóan nem működik rendesen a zár...

2019. jan. 16. 14:08
 7/11 anonim ***** válasza:
61%

Két lehetséges magyarázat van:

Általános: Egy ember van fenn a padláson, ezt Én személy szerint kétlem, mert feltűnt volna, amikor járkál, de nem kizárt.

Spirituális: Poltergeist, avagy kopogószellemről van szó. Kopogószellem nagyon ritkán, foglalkozik olyanokkal akiket nem "ismer", itt arra gondolok, hogyha bármilyen kapcsolatot vettél fel kísértettel.

Spirituális 2: Továbbá lehet szó egy földhöz ragadt szellemről, aki abban a házban élt vagy halt meg.

MINDENESETRE NE PARÁZTASD BE MAGAD, AZZAL SEMMI JÓT NEM ÉRSZ EL. TOVÁBBÁ NE MENJETEK FEL, AMÍG BIZTOSAN KI NEM DERÜLT MI VAN OTT FENN. ELÉG DURVA KÖVETKEZMÉNYEI LEHETNEK, HA ENTITÁSOKKAL LÉPSZ KAPCSOLATBA.

2019. jan. 19. 06:34
 8/11 anonim ***** válasza:
65%

Poltegeris (kopogó szellem) lapult meg nálatok.

Én is azt tanácsolom, hogy semmiképp NE MENJ FEL A PADLÁSRA!

2019. jan. 20. 17:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értek egyet azzal, hogy ne menj fel a padlásra. Szerintem menj fel és nézd meg, mi van odafenn, de légy nagyon óvatos. Vigyél magaddal valamit, amivel megvédheted magad (valamilyen ütő [bézboll, golf], partvis stb.). Valószínűnek tartom ugyan is, hogy odafenn találod meg a választ arra, mi is ez az egész. Mert ha bujkál fenn valaki, akkor nyilván az a valaki volt, ha meg nincs fenn senki, akkor kopogó szellemről van szó.
2019. jan. 24. 10:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Azóta sikerült rá jönni hogy mi volt az? :D
2020. júl. 15. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!