Ez mi a lehet? Miért lehet? Valaki hasonlóan járt már?
Az a helyzet, hogy eddig 2x tapasztaltam fura jelenséget.
Lássuk csak: adott egy fürdőszoba az emeleti szinten. Ott található a padlásfeljáró. Erről a feljáróról azt kell tudni, hogy a mennyezetbe (ami fa) van egy téglalap alakú feljáró, amihez se lépcső, se létra nem tartozik (illetve azt hozunk, ha valamit ott kell csinálni). Amit kivágtak onnan fát az van oda beillesztve, mint "ajtó". De ténylegesen nincs itt ajtó.
Ez úgy működik, hogy felfelé kell nyomni és úgy arrébb tenni, ami még nekem is nehezen megy a 173 cm-el... Erő is kell hozzá, magasság is, ész is.
Egyik este mentem volna fürdeni, és láttam, hogy el van tolva, de csak annyira, hogy egy kb 20 cm-es résen be lehetett látni. Megijedtem, hívtam anyut. Ő se tudta ez hogy lehet. Felhívtam a barátomat, mert előző este nálunk aludt, gondoltam lehet kíváncsi volt mi van ott, aztán elfelejtette visszatenni az "ajtót". Ő nem volt, azt se tudja hol van. Mondom oké...
Eltelt kb 2 hét és most bementem a fürdőszobába hogy betegyek egy mosást. Csinálom a dolgom és az tűnt fel, hogy baromi hideg szél van. De a szobából (két helyiséggel arrébb) nem jöhet el addig ilyen nagy fuvallattal a szél. Felnéztem, a padlásfeljáró el volt megint tolva ugyanannyira, mint a múltkor, és az ablak bukora ki volt nyílva, ráadásul úgy, hogy a kar nem volt elfordítva úgy, ahogy állnia kéne ha kinyitod az ablakot. Tehát zárt állapotból lett kinyitva.
Én komolyan be vagyok tojva.
Ketten élünk anyukámmal, enyém az emelet, ő csak a földszinten mozog. Nem jár fel. 1 hete nem volt nálam sem a barátom, se senki. Én nem csinálok ilyet...
Nem értem és teljesen kiborultam most. Hiszek a szellemekben, meg az ilyesmikben és nem történt még velem ilyen.
Ötletek?
Trollok kíméljenek, mert egyáltalán nem vicces.
Ez engem is érdekelne. Kiderült az oka?
Én hajléktalanra tippeltem volna. Anno bejárta a netet egy videó, amit rejtett kamerával vett fel egy fickó. Furcsaságokat tapasztalt, gyorsabban fogyott a kaja stb, végül kiderült, hogy egy idegen él a házában elrejtőzve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!