Szerintetek hogyan szabadulhatnék meg ettől?
Senkinek nem merem elmondani, mert félek, hogy hülyének néznek majd. Látok majdnem mimden nap dolgokat. A baj, hogy nem csak látok, de hallok is.
Minden éjjel hajnl 1 órakkor hatalmas dübörgésre ébredek. A plafonból jön. 3 nagy ďübörgés, majd az a faból kaparászos hangok. Néha egy öregember hangját hallom, néha gyereksírást. A párom tegnap éjszaka halott tapasztalt mindent, ma haza ment, mert azt monndta egész éjjel nem aludt ezek a dolgok miatt. Azóta hiába hivtam, kinyomja nem beszél velem. Kb mióta ideköltöztem, állandóan van valami, úgy 1 éve. Beszéltem a helyi pappal, aki el is jött hozzám, és mikor megakarta áldani a házat, elmondása szerint mintha valaki az oldalába csípett volna, és a szentelt víz amit 1x használt egy helyiségben elpárolgott. Ami maradt az első szentelésböl. Több tanú is tapasztalt furcsa érzést mikor eljött hozzám-, ketten láttzák, ahogy 2 bútor teljesen magátóll odébbcsúzsott.
A pap szinte feejveaztve menekült, es azt mondta ő itt többet nem tud tenni az áldáson kívül. Kaptam tőle egx feszületet is, ami negyszerüen lábakélt.
Mivel lehez gondom-m?
Kérem csak olyan írjon, aki hasznaljató tanácsot tud adni.
te kérdező, láttál már életedben élő papot? bizony,hogy nem viselkedik úgy, hogy Te kitalált KAMU történetedben megjelenjen, hogy "fejvesztve meneküljön". nem tragédia, a gyakori gyakori a kitalált történet, és érthető hogy ragaszkodnak is hozzá a kérdezők.
Bocsáss meg, hogy észrevételezzük, meg tudsz bocsátani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!