Hajnalban valaki a fülembe suttogott. Angyal lehetett? (Többi lent. )
Szóval felébredtem és kinyitottam a szememet. Épp, hogy csak kinyitottam már ébren voltam tehát nem álmodtam és tudatomnál voltam de még nem teljesen, mert épphogy kinyitottam a szememet de biztos nem álmodtam. Aznap az álmaimból semmire sem emlékszem. Amint kinyitottam a szemem egy suttogó hang vagy a fülemhez közel vagy az ágy végéből, nem tudtam eldönteni a nevemen szólított és megkérdezte, mit kérek karácsonyra. Egyből megnéztem az időt, 5 óra volt, 6 kor kellett volna kelnem. Nagyon megrémültem és felkapcsoltam a villanyt majd nehezen de vissza aludtam. A hang olyasmi volt, mint az én hangom, suttogó, inkább női bár nehéz volt ezt eldönteni. Én mintha titokzatosságot, sejtelmességet hallottam volna benne. Eleinte némi sunyiságot is gondoltam, ezért rémültem meg de utólag átgondolva rengetegszer nem volt sunyi és cseppet sem rosszindulatú csak furcsa és titokzatos. Az eset óta nem tudok nagyon aludni, félek, Anyukám már számtalanszor észlelt ilyesmit és ehhez hasonlót én még soha. Biztos, hogy nem képzelődtem ez tuti biztos.Hallottam azt a hangot. Szerintetek az Őrangyalom volt? Ez jót jelent ? Honnan tudtam a nevem (lehetséges, hogy , mert ki van írva a falra egy részen?!)
Mit tegyek ilyenkor?
Volt már valakivel ilyen?
Válaszokat előre is köszönöm.
Azért a biztonság kedvéért rákerestem,
nem vagyok valószínűleg skrizofrén. Bogaras jelzőt sajnos szerintem kiérdemli
nekem nincs ilyen ismerősöm de én is úgy tudtam, hogy az nagyon komoly, állandó gyógyszeres kezelést igénylő
-és még így is nehezen kezelhető betegég.
Nos, nekem csak egy elhunyt szerettem van egyelőre azt hiszem de mióta élek még nem halt meg
a családban senki sem érdekes módon , legalábbis nem tudok róla.
Akkor is lehet? Barátaim sem haltak meg csak anyukám ismerősei/barátai közül páran.
De aznap, mikor felkeltem nem emlékeztem az álmomra. Semmire, full vaksötét majd ez a hang.
Ezért is furcsáltam.
Utolsó, biztos nem volt egyik családtagom sem, ez aztán 100%.
Ha elmondod neki mit kérsz és karácsonykor megkapod(vagyis már megkaptad) (vagy nem) akkor az nagyon komoly..
Honnan tudod hogy nincsenek angyalok?
Van bizonyitékod hogy nincs?
Mert nem láttál még?
Az nem jelenti hogx nincsen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!