Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mostanában sokszor látom ezt...

Mostanában sokszor látom ezt a kérdést: Hogyan lehetek vámpír? Ez most igaz hogy az lehetek?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert az lennék ha lehetséges
2018. nov. 11. 17:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy meg kell harapnia egy vámpírnak, vagy vámpírvért kell innod. Sajnos még nem láttam, hogy valójában melyik működik, mert Edward nem válaszolt erre.
2018. nov. 11. 17:36
 2/9 anonim válasza:
80%
Én vámpír vagyok,ha megharaplak akkor te is az leszel.
2018. nov. 11. 17:38
 3/9 User-Agent ***** válasza:
100%
Szívd mások vérét és az leszel. Ez nem is olyan természetfeletti.
2018. nov. 11. 17:45
 4/9 anonim ***** válasza:
32%
Vannak vámpírok. Csak ők nem nyakból szívják a vért. Olyasmi mint a természetben is előforduló vérszopó denevérek. Ezek főleg lányok és ágyék tájékon próbálják kiszívni a vért, több kevesebb sikerrel.
2018. nov. 11. 18:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy melyik játékban!
2018. nov. 11. 18:25
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
Való életben lehetetlen, szerintem senki nem tud átalakítani úgy, hogy táplálékként a nyers vér megfelelő legyen. Sőt, ha nyers vér kerül a gyomrodba, az nem túl egészséges. A másik meg, hogy tervezted a vámpírkodást? Zacsis vért veszel? Hisz ha élő embereket harapdálsz, megölsz a vére kiszívása által, lecsuknak a... ba. Nem értem miért pont vámpír? Nem jobb hulk? Annak több értelme van. Egyébként meg, van olyan hogy videó játék. Ott éld ki hülye vágyaid. Remélem ez csak szarkazmus. Ennyi idióta nem lehet kis országunkban.
2018. nov. 11. 21:33
 7/9 kreténpali ***** válasza:
2018. nov. 12. 10:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A vámpírságnak csak akkor lenne így értelme szerintem, ha elfogadjuk, hogy létezik egy természetfeletti világ és az emberi vér nem csak egy folyékony kötőszövet, hanem benne van a lelkünk. Akkor a vámpír valójában nem a véreden él, hanem a lelkeden, mert egy démoni lény, aki el van kárhozva. Vagy ilyesmi.

A másik opció meg, amit pl. George R.R. Martin írt a Lázálomban. De akkor emberből soha nem lesz vámpír, a vámpír egy másik főemlős faj, aminek az ember a fő prédája. És akkor valószínűleg nem csak a vérét issza, de a húsát is megeszi.

2018. nov. 15. 22:57
 9/9 anonim válasza:
Én lennék alanya egy vámpirnak vagy olyan valékinek aki vámpir akar lenni./harapás elviselése/.tehát ha akranál vámpir lenni, kezd el a gykorlatozást.! 30 714 06 19
2019. jan. 4. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!