Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Vámpír akarok lenni, hogyan?

Vámpír akarok lenni, hogyan?

Figyelt kérdés

Ezt nem viccből írom, és nem vagyok őrült. Tényleg vámpír szeretnék lenni

Oka.: Nincs értelme az életemnek, Semmit nem veszítenék, Érezném hogy számítok

Szóval ha valaki az vagy tud segíteni az ügyben annak megköszönöm

2018. nov. 11. 13:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%
természetfeletti lény nem tudsz lenni, de ha elég ideig nem mész napfényre akkor a szemeid elgyengülnek, a bőröd sápadt lesz, esetleg csináltass szemfogakat, szokj rá a vérre mint táplálék , legyél antiszoc és csak este mászkálj el , meg nem tudom. Szerintem így lehet valaki csak "vámpír" természetfeletti lénnyé nem tud válni senki.
2018. nov. 11. 13:47
 2/11 anonim ***** válasza:
85%

Én vagyok az egyesült vámpírok szövetségének (EVSZ) az egyik képviselője. Első körben le kell töltened honlapunkról egy formanyomtatványt, melyben vámpír hűbéresi posztra pályázhatsz valamelyik aktívan tevékenykedő tagunknak az egyik vidéki kastélyában.

Ezekben a kastélyokban van egy-egy helytartó. Az ő szolgájuk lennél 0-24-ben, cserébe megjelölnek téged egy "nem fogyasztandó" tetoválással.

Tulajdonképpen vámpírnak nem pályázhatol, ezt most mondom, viszont helytartóink többsége nagyon perverziós, de ezt már hivatalból el sem árulhatnám. (Tartsd a szád, különben bajba kerülök miattad!)

A lényeg, hogy ha ők elégedettek lesznek veled minden téren (nem lényeg, hogy fiú vagy lány vagy, ezeknek mindegy ám), akkor több mint valószínű, hogy tíz éven belül szexuális balesetből meg fognak harapni a feneked környékén és lám vámpír lehetel.

Bár nem fognak téged továbbra sem vámpírként kezelni, főleg az árják, de innentől fogva minden éjjel 24-3-ig kimenőt kapol az egyik közeli város temetőkertjének 3 kilométeres körzetébe, ahol táplálkozhatsz. Ilyenkor ezeken a területeken inkább részeg csavargók találhatóak, így soha nem juthatsz majd olyan első osztályú táplálékhoz, mint akiknek 0-24-ben korlátlan terület áll rendelkezésre, de azért ez is elég nagy lehetőség.

Tudok még egy verziót, de az csak akkor él, ha lány vagy és farokvámpír szeretnél lenni. Ez esetben privát üzenetben érdeklődj kérlek!

(Az volt a célom, hogy felvidítsalak, azt mondod semmi értelme az életednek, adj neki kevésbé irreális célt, kezdj el játszani hangszeren, készíts természetfotókat, festegess, ismerkedj, jógázz, járj el biciklizni, foglalkozz kalligráfiával, találd meg azt amiben fel tudsz oldódni órákig, de kezdd azzal, hogy megtanulsz nevetni, az ilyen látszólag buta és provokatív dolgokon, amit feljebb írtam ;)

Persze ha épp a vámpírok érdekelnek, akkor áss mélyre a témában, az sem baj, egy egész életet fordíthatsz a legendák, történelmi leírások stb. tanulmányozására, de kezeld lazán ezeket a dolgokat!

2018. nov. 11. 13:56
 3/11 User-Agent ***** válasza:
37%
A legenda szerint, ha megharap egy vámpírpunci te is vámpírrá válsz.
2018. nov. 11. 14:02
 4/11 anonim ***** válasza:
60%
Van egy rakás számítógépes játék amiben játszhatsz vámpír karakrerként. Sajnos a fantáziáid kénytelen leszel ilyen módon kiélni, mert a valóságban a biológiával nem igazán egyeztethető össze a vámpirizmus.
2018. nov. 11. 14:11
 5/11 anonim ***** válasza:
86%

Szülj egy csenge nevű kislányt egy ózdi férfinak, makd költözzetek nagybátonyba.

Aztán köpködj sokat és te leszel az új vámpír. Kutatók szerint ha felveszed az Ágnes keresztnevet, hamarabb leszel vámpír, mivel az "igazi vápírok" anyja egy ÁGI nevű nő.

2018. nov. 11. 14:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha senki nem viselkedik úgy, hogy éreztesse, hogy a másik számít, akkor senki sem fogja azt érezni, hogy másoknak számít.
2018. nov. 11. 14:37
 7/11 anonim ***** válasza:
A vámpír egy kitalált lény. Egy ember nem tud átalakulni úgy, hogy vérrel tudjon táplálkozni. Sőt, elvileg nekünk nem is jó a gyomorba került nyers vér. De miért pont vámpír? Mit csinálnál vámpírként? Kiszívod emberek vérét, majd jól lecsuknak azt ülsz a böribe? Gondolkodj már! Akkor miért nem pán péter?
2018. nov. 11. 16:08
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is az akarok lenni.
2018. nov. 11. 17:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Elég necces, először össze kell feküdnöd anyukáddal. Sokan már ennél a lépésnél elvéreznek...
2018. nov. 11. 18:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Szívasd meg a nyakad egy vámpírral
2018. nov. 12. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!