Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Túlságosan paranoiás vagyok...

Sufferion kérdése:

Túlságosan paranoiás vagyok mit tehetek ellene? (Többet lent)

Figyelt kérdés
Paranoiás vagy a zombiapokalipszissel kapcsolatban értem mindenki azzal jön hogy nincsnek de nem tudok ellene mit tenni. Régen aludni is alig tudtam, csak úgy hogy kulcsra zárom a szobám kalapácsot készitek magam mellé és így is nagyon rossz álmaim voltak egy ideje alig gondolok rá de sokszor elbambupok megbozlrzadok ezen és egész napom fuccsba megy mert nem tudok másra gondolni, azon is sokszor gondolkozok hog, ha sikeres leszek akkor veszek 100 évnyi konzervet a házam full napelemekkel és napklllektorokkal fog működni bunkert cisnálok föld alá ilyenek. Szóval ennem tudom mit tegyek folyton próbálok másra gondolni de nem megy.

2018. nov. 4. 22:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Beütött az őszi szünet látom.

Hogy akarsz sikeres lenni ha ennyire paranoid vagy?

2018. nov. 5. 01:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom ezért kérek segítséget hátha ellene tenni valamit, valamivel enyhíteni ilyenek.
2018. nov. 5. 18:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy jó pszichológus vagy önismeret segíthet.
2018. nov. 5. 18:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Zombik nem léteznek, biológiailag lehetetlen. Ha a félelmed már a mindennapi életben is gátol, akkor fordulj szakemberhez, pszichológiai probléma állhat a háttérben. Komolyan, egy jó pszichiáter csodát tud tenni, ne szégyellj szakértő segítségét kérni.
2018. nov. 5. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!