Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Túlságosan "jól"sikerült...

Túlságosan "jól"sikerült szerelmi kötés?

Figyelt kérdés

Csináltattam kb. 5 hónapja szerelmi kötést és már az első hónapban be is jött.

A férfi akire rakattam,azóta túlságosan is a tenyerén akar hordozni,lesi a kéréseimet,szinte állandóan hív,smst irkál.

Nekem ez már sok. Nem akartam ennyire megkötni.

Eddig úgy hittem,hogy egy szerelmi kötésből nem lehet szerelem,itt mégis az lett,a férfi részéröl. Ahogy írtam is nekem meg már sok. Hogyan lehet feloldani a kötést?

2018. aug. 18. 14:43
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
79%
Mi lenne, ha hagynád ezt a hülyeséget, és megmondanád a pasasnak, hogy vegyen vissza?
2018. aug. 18. 14:54
 2/33 anonim ***** válasza:
70%
Megmondod neki volt luk nincs luk. Ez a lényeg, nehogy azt hidd, hogy egy babonás tyúkeszűbe szerelmes lehet lenni.
2018. aug. 18. 15:01
 3/33 anonim ***** válasza:
61%
Menj vissza a "jósodhoz" majd százezeré leveszi. OMG!
2018. aug. 18. 15:01
 4/33 anonim ***** válasza:
81%

*Eddig úgy hittem,hogy egy szerelmi kötésből nem lehet szerelem,itt mégis az lett,a férfi részéröl

A megszállottságnak és a leuralásnak semmi köze a szerelemhez, amit te annak hiszel.

2018. aug. 18. 15:03
 5/33 anonim ***** válasza:
67%
4+ Mert ha visszacsinálod idegenként tekint rád és nem is fogja érteni, hogy mit keres melletted..
2018. aug. 18. 15:04
 6/33 anonim ***** válasza:
77%
Ja, lehet meg sem ismeri, ha leveszi a kötést a "jós" :DDD
2018. aug. 18. 15:05
 7/33 anonim ***** válasza:
85%
Úgy kell neked !! Már ne is haragudj de ezt megérdemelted. Ezt kapja az aki más érzéseivel illetve szabad akaratával játszik ;)
2018. aug. 18. 15:36
 8/33 anonim ***** válasza:
33%

Szakítottad, szagoljad!

.

Mondd meg neki, hogy te csak kötést csináltál, érzelmek nélkül akartál valakit.

Ha tud gondolkodni és megtudja, hogy te aljas indokból elkövetett mágiával akartad 'kissé' magadhoz kötni, ha van önérzete, akkor találkozástok előtt legközelebb átmegy az utca másik oldalára.

Ha nem tud gondolkodni, akkor marad ilyen, neked tűrnöd kell, legalább megtapasztalod tetted és pénzed pocsékolásának következményeit!

2018. aug. 18. 15:40
 9/33 anonim ***** válasza:
80%
Mondd meg neki, hogy te hiszel a szerelmi kötésekben, és békén fog hagyni!
2018. aug. 18. 17:34
 10/33 A kérdező kommentje:
Nagyon poénos némelyik válaszoló
2018. aug. 18. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!