Léteznek Vámpírok?
Lényegében igen. Az rh- vércsoportúaknak nagyobb a szemfüles, bár ez semmit nem jelent, viszont már ismerünk egy betegséget, aminél az adott ember vére nem vagy kevésbé cserélődik. Náluk befecskendezik az új vért,ugyanis amennyi vas van a vérben nem tudnánk lebontani.
Vannak olyanok is akik viszont oda vannak a vérért bár hogy ezt a betegséget, hogy hívják nem tudom sorry.
Nos az energiavámpírok akkor szerintem a siralmasan hülye emberek :'D de komolyan. Amúgy szerintem nem feltétlen szándékosan csinálják.
Mellesleg a középkorban felütötte a fejét egy súlyos vérszegénységgel járó (nem tudom már hogy betegség, vagy genetikailag kódolt) de fakó, érzékeny bőrhöz, kihulló fogakhoz (az esetek 70-80%-ában a szemfog-szemfog környéki fogak estek ki utoljára) és ezt a vérszegénységet vér ivásával próbálták pótolni akkoriban. És bumm, meg is vannak a klasszikus vámpírjaink, no-de!
Ugyanakkor a valódi vámpírok nem azok a fajta "kézzel fogható" lények akikre gondolsz amikor azt mondják neked hogy "vámpír"
A kelta vallásokban, a vámpír a legveszedelmesebb és legrosszindulatúbb entitás. Egy dybukk ezekhez képest lepkefing, csillámpónikkal. Pontosan nem tudom megfogalmazni mi ez, démon, szellem, lélek, szörnyeteg, a lényeg hogy egy többnyire asztrális síkon létező valami amivel csak a legelvetemültebb szuicid hajlamú ember akar összetalálkozni.
Igen, léteznek!
Komolyan mondom, legutóbb is láttam őket amikor bált rendeztek a Pesti Magyar Színházban. Stílusosan fel voltak öltözve, és nagyon szépen énekeltek.
A végén sokáig tapsoltunk..... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!