Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek Vámpírok?

Léteznek Vámpírok?

Figyelt kérdés
Most komolyan kérdezem, nem hülyeségből vagy spontán.
2018. nov. 4. 21:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem, nem léteznek. Legalábbis klasszikus értelemben vett vámpírok nem. Olyan előfordul, hogy egy-egy pszichopaa sorozatgyilkos úgy gondolja, hogy ő az, de ez sem igazán jellemző.
2018. nov. 4. 21:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha engem kérdezel legfeljebb a képzeletedben. Egy test nem tud működni vér nélkül, a vámpíroknak olyan pedig nincsen.
2018. nov. 4. 21:34
 3/11 anonim ***** válasza:
33%
Hogyne léteznének! Nem csak az létezhet, amit a tudomány, biológi elfogadottnak tart. Az a sok legenda nem alaptalan.
2018. nov. 4. 22:13
 4/11 anonim ***** válasza:
49%
A szó szoros értelmében vett vámpirok nem léteznek, ellenben az energiavámpir igenis valóságos jelenség. Bizonyára már Te is találkoztál olyan személyekkel, akik lehúzták a hangulatodat, az energiáidat, a velük való találkozás után igencsak rosszkedvű voltál és lehangolt. Nemcsak a mérgező emberek vannak rendkívül káros hatással másokra, hanem az úgynevezett energiavámpírok is. Ők azok, akik mások energiáit szívják el, méghozzá a legkülönbözőbb módokon.  Az "áldozat" csak azt veszi észre, hogy a velük való kommunikáció során szinte teljesen kimerül, fáradt vagy kedvtelen lesz, már akár már öt-tíz perc alatt is. Ezek az emberek ugyanis igyekeznek olyan - mások számára kellemetlen - helyzeteket teremteni, amikben minél több energiát nyerhetnek, és leginkább azért, mert nekik túl kevés van, vagy túl sok problémával küzdenek, amikért másokat hibáztatnak, és a megoldást is másokban látják. Amikor a beszélgetőpartnerük lemerül, és látják, hogy szenvedni kezd, ők egy kicsit magabiztosabbnak és energikusabbnak érzik magukat. Éppen ezért lehetnek veszélyesek: felemésztik az energiádat, és átadják a negatív érzéseket, hosszú távon pedig, ha sok időt töltesz velük, komoly stresszt és önértékelési problémákat okozhatnak.
2018. nov. 5. 17:21
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Nem létezünk.
2018. nov. 6. 00:27
 6/11 anonim ***** válasza:

Lényegében igen. Az rh- vércsoportúaknak nagyobb a szemfüles, bár ez semmit nem jelent, viszont már ismerünk egy betegséget, aminél az adott ember vére nem vagy kevésbé cserélődik. Náluk befecskendezik az új vért,ugyanis amennyi vas van a vérben nem tudnánk lebontani.

Vannak olyanok is akik viszont oda vannak a vérért bár hogy ezt a betegséget, hogy hívják nem tudom sorry.

2018. nov. 6. 22:43
 7/11 anonim ***** válasza:

Nos az energiavámpírok akkor szerintem a siralmasan hülye emberek :'D de komolyan. Amúgy szerintem nem feltétlen szándékosan csinálják.

Mellesleg a középkorban felütötte a fejét egy súlyos vérszegénységgel járó (nem tudom már hogy betegség, vagy genetikailag kódolt) de fakó, érzékeny bőrhöz, kihulló fogakhoz (az esetek 70-80%-ában a szemfog-szemfog környéki fogak estek ki utoljára) és ezt a vérszegénységet vér ivásával próbálták pótolni akkoriban. És bumm, meg is vannak a klasszikus vámpírjaink, no-de!

Ugyanakkor a valódi vámpírok nem azok a fajta "kézzel fogható" lények akikre gondolsz amikor azt mondják neked hogy "vámpír"

A kelta vallásokban, a vámpír a legveszedelmesebb és legrosszindulatúbb entitás. Egy dybukk ezekhez képest lepkefing, csillámpónikkal. Pontosan nem tudom megfogalmazni mi ez, démon, szellem, lélek, szörnyeteg, a lényeg hogy egy többnyire asztrális síkon létező valami amivel csak a legelvetemültebb szuicid hajlamú ember akar összetalálkozni.

2018. nov. 7. 20:31
 8/11 anonim ***** válasza:
7-es, igy van, az energiavampirok nem tudjak magukrol,hogy azok. A legtobb fonok mind energiavampir. :))))) A betegsegnek amit fentebb emlitettel,porfiria a neve. De azok szegenyek nagyon betegek,nincs sok kedvuk a verszivashoz.
2018. nov. 8. 20:44
 9/11 veterán vas ***** válasza:
100%

Igen, léteznek!

Komolyan mondom, legutóbb is láttam őket amikor bált rendeztek a Pesti Magyar Színházban. Stílusosan fel voltak öltözve, és nagyon szépen énekeltek.

A végén sokáig tapsoltunk..... ;)

2018. nov. 9. 11:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Tényleg van ilyen betegség. [link] <- Itt bővebben írnak róla.
2018. nov. 13. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!