Vámpírok léteznek?
Van valami olyasmi betegség, ami durva ínysorvadással jár és emiatt a fogak sokkal nagyobbnak látszanak.
Léteznek átvitt értelemben is. Energiavámpírok, pénzvámpírok, ötletvámpírok.
Az enegriavámpírok olyan emberek, akik nagyon fárasztóak, de szó szerint.
A pénzvámpírok folyamatosan kölcsönkéregetnek, vagy anyagilag nagyon kihasználnak másokat.
Az ötletvámpírok képesek mások ötleteit azonnal felhasználni a saját hasznukra, céljaikra, sokszor megelőzve az eredeti ötletgazdát, vagy tökéletesen copyzni az eredeti ötleteket, már a sajátjukként beállítva.
A' necrophilia gyakram vámpirizmussal és kamibalizmussal társúl .
Valaki a' hullákra gerjed én szeretem ha él .
Vérszívó emberek vannak ,elég beteg egyesek kiássák a' friss húst azt vagy megerőszakólják vagy vért szívnak vagy megeszik mindegyik .
Egyépként van egy állat gyors mint a' gepárd ,úgy néz ki mint egy rühes kutya és kutyafêle is csupakabrának hívják.
Ez főlleg vért szív . Találkoztam itt egyel gyk-n is .
Egy lányt keresett egy koporsóban ,szólongatta ,de nem találta ,pedig oda volt írva a' neve a' temetőben .
Vannak hulla ki ásósak is sajnos még ma is .
Szemezgess, remélem hasznos és erre gondoltál. :) Az előttem lévő válaszolók eléggé beleélték magukat a poénkodásba úgy látom. :D
Bár ezen kívül tudnak olyan betegségek társulni, hogy az már konkrétan röhej. Nálam van egy kis ezüstallergia, napallergia és ennek tetejébe fényérzékeny a szemem is :'D Az viszont azért van inkább, mert eléggé világos. (Tehát nem elviselhetetlen, de kissé zavaró. Hunyorítva fogok elhalálozni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!