Ez mitől van? Ez normális?
Én is szoktam néha nézegetni depresszív, suicid, elvont, nem evilági képeket, mert tényleg van egy fajta hatásúk, ha művészi módon vannak megjelenítve. A zenével is pont így vagyok.
Viszont! Attól még, hogy tetszik valami, nem kell baromságokban hinni (főleg nem vakon).
Ha neked ez jó, akkor csináld. Bármit gondolhatsz magadról, másokról, a világról, amíg nem vagy közveszélyes.
A Darkerek mit csinálnak szerinted?,vagy a boszik akik éjjel kijárnak a temetőbe szellemet idézni,őket sem küldi senki pszichiáterhez..Mindenkinek vannak lelki sebei amit valamilyen úton meg akar érteni ahogyan a világot is,a fehér mellett pedig ott van a fekete bárki bármit mondjon..
Nem kell vérkomolyan venni az orvosi bélyegeket ez csak nekik kapaszkodó,élj kedved szerint,akkor lehetsz önmagad..én pl. meg is őrülnék ha néha nem foglalkoznék ilyen témákkal olyan ostoba és felszínes életet élünk...
Nézz egy jó filmet: [link]
Ezt a leírást nem a HUMOR kategóriába szántad véletlenül? :D
Ui: ne "hari", de mosolyognom kellett a fogalmazásod együgyűségén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!