Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Te akarnál szellem lenni?...

Te akarnál szellem lenni? Vagy az ugyanaz mint az asztrál utazás?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=q3ogJgYUwYc

A dalszöveg alapján ez a csaj igen. Mert ha meg akarna halni akkor azt énekelné.

"I want to be a ghost now that we're strangers"

"I want to disappear now that we're strangers"

Vagy lehet hogy ez is valami asztrál utazásos dolog? Komoly emberek meséltek róla élőben, meg itt a weboldalon is hogy nekik sikerült. Én is meg tudom csinálni, de szerintem túl ijesztő és nem szórazok vele, még akkor se ha valószínűleg csak álom. Bár azért az elég érdekes hogy ezt csak így simán elő lehet idézni és mindenki ugyanazt tapasztalja.

2018. aug. 28. 17:46
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Hogy kell előidézni? LSD-vel? :D"

Sima zenével, youtubon is van.

2018. aug. 29. 19:57
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyàra meg kell tanulni az asztràltest hasznàlatàt.Ahogyan a kisgyermek is először csak ismerkedik fizikai testével és majd lassan megtanul jàrni is aztàn felfedezi a környezetét.A szellemlét is gondolom ilyen tanulàsi folyamattal kezdődik.Aztæn később màr nem csúszunk be az asztal alà és nem folyunk szét.
2018. aug. 29. 20:33
 13/19 leértékelt ***** válasza:
Szoktam zenét hallgatni, de még egyszer sem léptem ki a testemből. :D
2018. aug. 29. 20:53
 14/19 A kérdező kommentje:
Direkt olyan zenét kell hallgatni, be írod hogy "astral projection" és többet is kidob. Milliós nézettsége van, meg több ezer hsz.
2018. aug. 30. 09:56
 15/19 A kérdező kommentje:

Valamint a dal nem arrol szol hogy szellemnek erzi magat"

Tényleg nem arról szól, pontosan azt énekli hogy "szellem akarok lenni, el akarok tűnni"

2018. aug. 30. 09:59
 16/19 anonim ***** válasza:

ohh, én csak az érzésekre figyeltem (+a téma alapján), de ahhoz képest kb eltaláltam :D, de azért így, tényleg másról szól.

egy elöbbi válaszodra, tényleg csak zenével, lépsz átt az asztrálba?

2018. aug. 30. 18:56
 17/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, igen de azért figyelni kell. A zene csak segít.
2018. aug. 31. 17:05
 18/19 leértékelt ***** válasza:
Hála a kérdezőnek, miután léha zenét hallgattam kiléptem a testemből. Fuhh, jó volt végre hátra hagyni az öreg fiút, amit csak simán "testnek" nevezünk. Végre szabad vagyok!
2018. aug. 31. 18:27
 19/19 anonim ***** válasza:
hát nem tom én nem lennék szellem az biztos főleg nem kőbányán :D eddig nem féltem tőlük de most már irtozok a fantomoktol :D
2018. aug. 31. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!