A dalszöveg alapján ez a csaj igen. Mert ha meg akarna halni akkor azt énekelné.
"I want to be a ghost now that we're strangers"
"I want to disappear now that we're strangers"
Vagy lehet hogy ez is valami asztrál utazásos dolog? Komoly emberek meséltek róla élőben, meg itt a weboldalon is hogy nekik sikerült. Én is meg tudom csinálni, de szerintem túl ijesztő és nem szórazok vele, még akkor se ha valószínűleg csak álom. Bár azért az elég érdekes hogy ezt csak így simán elő lehet idézni és mindenki ugyanazt tapasztalja.
Nem szeretnék szellem lenni.Volt már részem spontán asztrál utazásokban.Nem nagy szám.Kb ugyan olyan, mintha a fizikai valóságban lennél, csak kicsit másabb, kitarjedtebb az érzékelés és ami nagyon zavaró, hogy nem tudsz a fizikai tárgyakkal mit kezdeni, illetve az élők nem vesznek észre egyáltalán.Velük tehát igen bajos a kommunikáció.Legalábbis így mennek adolgok, ha a fizikai síkra projektálódsz, főleg álmok során azonban messzebb jut az ember, az már másabb dimenzió..
2018. aug. 28. 18:01
3/19 leértékelt válasza:
Nahát ilyen könnyen megye? Azt hiszem én is szabadságot veszek ki, és ott hagyom testemet a csomagmegőrzőben. Túl fárasztó mindenhová magammal cipelni... vagy eladom az ebay-on.
2018. aug. 28. 18:13
4/19 A kérdező kommentje:
Előidézni nem nagy szám, de irányítani az már nehéz. Nekem mindig ilyenek voltak, hogy becsúsztam az asztal alá, aztán ott forogtam "percekig", besüllyedtem a föld alá, beleragadtam a falba stb. meg hasonlók. Aztán volt egy ami már túl jól sikerült, az rosszabb volt mint egy rémálom.
2018. aug. 28. 18:53
5/19 anonim válasza:
Én szívesen szeretnék szellem lenni,bár nem tudom mennyire és hogyan lehetséges,ha lehetséges.Alapból szeretek csak úgy figyelni embereket,de elég introvertált vagyok.Így meg ráadásul láthatatlan lennék,és megfigyelhetem bármikor bárki életét,örökké.(Nem vagyok pedofil xD)Bár egy idő után lehet megunnám.....Kivéveeee ha felszállok ingyen egy repülőre,és így körbe utazhatom a világot ingyen.Csak enni azt sajna nem tudnék...
Esetleg tudnám még az általam utált embereket rémisztgetni szellem járással a házukban xD
2018. aug. 28. 18:58
6/19 A kérdező kommentje:
"Kivéveeee ha felszállok ingyen egy repülőre,és így körbe utazhatom a világot ingyen"
Dehát ha felszállsz egy repülőre, az elszáll te meg ott maradsz, mert nem hat rád a fizikai valóság xd
2018. aug. 28. 19:40
7/19 leértékelt válasza:
Hogy kell előidézni? LSD-vel? :D Hogy őszinte legyek hosszútávon nem szívesen lennék szellem. Minden jóból kimaradnak.
2018. aug. 28. 20:05
8/19 anonim válasza:
Akarsz-nemakarsz, majd az leszel.
2018. aug. 28. 20:21
9/19 anonim válasza:
Nem akarok.Szoktam álmodni hogy meghaltam,és maga az az érzés nagyon nem tetszik utána.Testetlen,mintha szétfolynék,nincsenek határaim,és nagyon furcsa.
2018. aug. 28. 22:20
10/19 anonim válasza:
Nekem tudtommal nincsenek ilyen tapasztalataim, meditacioban kirepulok latva magam a helyet a bolygot,stb.de ez egy meditacios elmelet vagy gyakorlat...igaz eleg pontos utanna mappon nezve:) igazabol engem is erdekel h hogyan utaztok asztralisan. Valamint a dal nem arrol szol hogy szellemnek erzi magat, akit nem vesznek eszre s csak atgazolnak rajta, eltunt ( tenyleg csak kerdem nem tudok angolul. A ghostra is csak azert figyeltem mert benne van a kerdesben + olyan szomorkas a dallama )
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!