Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Nincs ötletem mi legyen a...

Nincs ötletem mi legyen a nevük a horrortörténetemben lévő lényeknek, találjunk ki valamit?

Figyelt kérdés

1. lény: diós vaníliás kuglóf illatú elviszi az embert és megeszi éjszaka a szeme vörösen világít

2. lény: akkora mint egy lóú de nagyobb, fekete és a szeme vörösen izzik

3. lény: olyan mint a második csak akkora mint egy kutya és nagyobb a szeme feketén világít elviszi az emberek életét

4. Emberre hasonlít az álla alatt lebernyeg található melyben zsírt raktároz "szakálla" van és az emberek tönkreteszik az életét ezért hisztizik

5. emberre hasonlít a testét nem látta senki még sötét köpenye van meg csuklyájában 2 izzó sárga szempár a hüllőszerű kezein 2 pár ujj van illetve 1 pár csökevényes ujj

5.hortobágyon él gémeskutakban bűzös szaga van és egy nagy alaktalan massza ami beszívja az embereket

6. badacsonyban él és savat okádik az emberre borospincékben tölti szabadidejét

milyen neveket tudnátok nekik adni?

2018. aug. 27. 17:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
2. Dermon.
2018. aug. 29. 22:59
 12/16 anonim ***** válasza:
hát igen a fantomról videó is készült, nemrég kaptam a hírt hogy a nasa vizsgálja a jelenség hitelességét
2018. aug. 30. 18:34
 13/16 anonim ***** válasza:

1. Dayee Sath

2. Meeth

3. Lely Zo

4. Tassi

5. Vanne Tzu

6. ("hortobágyon..")

Louu Kppu

7. (badacsonyban.." Reeseh Dannu

2018. szept. 8. 02:42
 14/16 Tavirózsa04 válasza:
Legyen egy összefoglaló nevük, ami lényegre törő. Figyelmedbe ajánlom ezt: Elmebaj
2018. szept. 8. 09:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Valamelyik lehetne pl valamilyen árny. Pl tőzse árny,vagy nemtom:D XD Most fejlesztetem ki:D
2018. szept. 8. 22:01
 16/16 anonim ***** válasza:
B...ki, a 6. teljesen illk rám, de már van nevem. Nem árulom el, ne haragudj. 😶
2018. szept. 9. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!