Milyen lett a horrorsztorim?
Egy kezdő vagyok, ne számítsatok semmi extrára. Mellesleg telefonnal írtam ki és menet közben találtam ki a sztorit.
Egyszer az egyik haverom barátjának a barátja mesélte.
Háydra egy prosti volt és nagyon népszerű volt az iparban sok kunfcsattal. Egy sötét éjjelen hazafelé menet valaki hátulról elkapta és egy kloroformban áztatott ronggyal befogta a száját. A lány lassan szédülni kezdett, míg végül eszméletét vesztette. Később amikor magához tért egy pincében találta magát megkötözve.... Kiabált volna, ha tudod volna, de még mindig a kloroform hatás alatt volt. A teste elgyengült beszélni sem volt ereje... Aztán lépéseket halott a lépcső felől, lassú léptek voltak, amit egy kopogó hang követett. A lény érezte, hogy valaki felé közeledik rémület ült az arcán, miközben a teste izgalomba jött (valószínűleg a prostitúció mellékhatasként reagált úgy a teste).... Felé hajolt a férfi és így szólt.
-Üdv kislány, a nevem Jack.
Jack egy egy sátánista volt, aki hobbiként űzte a terrorizmust, de erről a lány mit sem tudod. Jack 180 magas volt Saddam Hussein szerű ábrázattal. Jack, így szólt.
-Ne aggódj csak egy kicsit fog fájni....
A lány erőt vett magán és meg szólalt.
-M-mit akar csinálni velem?!
Jack mosolyogva így válaszolt.
-Nem kell félned hamar végzünk és utána elengedlek, csak egy kicsit még bird ki!
-Ne... Nem bánom, de után tényleg elengedsz?
-Ez csak természetes, hiszen nem vagyok vadállat.
-O-oké.... Hiszek neked.
Jack nem volt rossz ember, gyakran rabolt el lányokat, de nem rossz szándékkal... Nehezen tudod szóba elenyedni lányokkal. Háydrát már hetekkel ezelőtt kiszemelte (Háydra 2001-ben született. Egyéb adat nincs róla). Jack gyengéden letépte a ruháit és elkezdte... *************
Haydre, eközben fura hangokat adott ki
-AAH.. OOH!
-Látom élvezed.
-E-ez nem igaz, te perverz!
-Akkor most következzen a ráadá...!
Mialatt Jack befejezhette volna a mondandóját mindketten egy hatalmas robbanásra lettek figyelmesek. A föld beleremegett. A pince lassan kezdett beomlni... Jack kioldozta a lányt és kimenekítette. Kiérve Jack és Háydra ledöbbenve álltak az omladozó ház előtt, de nem az volt a megdöbbentő számukra... Egy meteor csapódott a földbe és 10 mérföldes távolságon belül mindent felégetett. Jack annak ellenére, hogy egy terrorista sátánimádó, erőszakoló volt, helyén volt a szíve. Így szólt Haydrához.
-N-nem tudom mi folyik itt, de lehetnek túlélők... Segítenünk kell rajtuk!
-I...igaza lehet, végül is csak 10 mérföldes távolságban döntötte romba a várost, biztos akadnak majd túlélők és egy kis szerencsével híradóba is kerülhetünk, mint bátor megmentők.
-Háydra....
-Nos, akkor lássunk neki.
Jackék elindultak túlélőket keresni... Ezalatt meg mentettek néhány túlélőt és közel is kerültek egymáshoz. Lassan összeálltak egy csapattá, kB 20 fűs csapattá lettek, viszont ez egy olyan sztori, amiben ők csak mellékszereplők...
-Háydra nem gondolod, hogy ez egy kissé furcsa...? Már lassan húszan vagyunk, de senkinek a neve nincs meg említve?
-Ugyan már! Nincs ebben semmi furcsa. Ez csak egy kis költségvetésű fantasy.
-É-értem... De néhány sorral ezelőtt még úgy emlékszem, hogy valami felnőtt kategóriás horror sztori volt.
-Háydra elég lesz már! Ne felejtsd el. Az a célunk, hogy a TV-be kerüljünk!
-Sajnálom Jack... Igazad van. Annyi mindent tettél értem/velem, erre én....
-Semmi baj, valahogy túléljük ezt és utána irány a hírné...!
-Főnök, főnök! Az egyik bajtársunk össze eset.
-Értem... Vagyis mi történt?!
-Nem tudom pontosan, de az egyik túlélő hirtelen összeeset és habzik a szája.
-Talán epilepsziás?
-Nem, nem hiszem. Talán a meteor okozhatta.
-É-értem én... Ez egy meg szokott klisé a SCI-Fi-ben... Tulajdonképpen téged hogy is hívnak?
-Nem emlékszik rám?! Én vagyok az, én!
-Nos, végül is mindegy. Úgyis csak egy mellékszereplő vagy!
Jackék elmentek megnézni az említett túlélőt, akinek epilepsziás rohama volt.... De addigra már halott volt. Jack a biztonság kedvéért bottal piszkálta a holttestet, mert félt, hogy fertőző lehet. Ekkor hirtelen a holttest megmozdult.
-WHÁÁ!. Mi a fa*** van ezzel?!!
Jack bele rúgott párszor, mert megijesztette. Erre a hulla elkapta Jack lábát , Jack a fejét rugdosta, míg az le nem eset.
-A frászt hozta rám ez az izé...! Srácok dobjátok ki a francba! Hálátlan ro_hadék!!
Kihajlították a testét és amikor a fejét akarták kihajítani, az meg harapta az egyik túlélőt.
-MI a bánat!! Ez meg harapott! Menj a halálba!!
Kíhajlították a fejét és telt múlt az idő, sorra hullottak el az emberek, és miután feldobták bakancsot visszatértek halottaikból az élőkre támadva.... Végül csak Jack és Háydra maradt.
-Jack, nem gondolod, hogy hirtelen hullottak el az emberek körülöttünk?
-Háydra, annak ellenére, hogy szőke vagy igencsak sokat jár a szád! Te csak egy ku*** vagy!!
-Minek kell folyton felhánytorgatni! Elegem van!
-Sajnálom, kissé el szaladt velem a ló... Nélküled még mindig egy sátánimádó terrorista lennék, aki gyanútlan lányokat molesztál....
-Jack... Ígérd meg, hogy örökké együtt maradunk és együtt válunk médiasztárrá!
-Háydra... Ígére... *köhög * *köhög*...
-Mi a baj Jack?! Jól érzed magad?
-Háydra.... Azt hiszem.... *köhög* *köhög*... A lábamat meg harapta ( jó pár sorral ezelőtt) az egyik fertőzött... Mivel iszlám származású vagyok...úgy tűnik nálam a fertőzés lassabban terjed...
-Jack, Jack neee! Maradj velem!!.. Jack, ne... Jack...? Nem haltál meg?... Hé, várj Jack, NEEE!!
VÉGÜL JACK MEG HARAPTA ÉS FELFALTA HÁYDRÁT.... NEM VÁLTAK TÉVÉSZTÁRRÁ, EZALATT A VÍRUS TOVÁBB TERJEDT A FÖLDÖN.
TO BE CONTINUED...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!