Itt a bizonyíték: UFO észlelés Anglia felett! - Videó?
Figyelt kérdés
a brit Lincolnshire megyében rögzítettek. Két titokzatos fénylő objektumot. Ez lehetett UFÓ azaz idegen űrhajó?
2015. dec. 23. 21:29
1/5 anonim válasza:
Ez egy bulvár oldal cseszd meg. Hát ha valahol akkor itt fogod olvasni a leghiteltelenebb észleléseket.
2/5 anonim válasza:
Igen, ez valóban bizonyíték a meteorokra...
3/5 TappancsMancs válasza:
Hát én nem mondom bármire hogy jujj de erre tényleg bármit lehet mondani. Nasa felvételeken érdekesebb dolgok vannak. Ez lehetne meteor is, túl felhős az ég és életlen a videó.
4/5 fakszajani válasza:
A felhőkben elektromos töltéssel rendelkező részecskék találkoztak avagy villám.
5/5 anonim válasza:
valóban UFO
lehet katonai fejlesztés
alul a fehér gömbvillám
a fekete kosz a lencsén
lehet földönkívüli vagy szerkesztett
ennyiből nehéz beazonosítani, emiatt is ufo- azonosítatlan repülő tárgy...
azért mert ufo nem lesz földönkívüli, ez olyan mint a fekete macska a közember babonája, hogy minden ufo földönkívüli...pedig minden földönkívüli UFO, de nem minden UFO földönkívüli!
2015-ös videó szóval 5-6 év alatt lehet van már rá magyarázat.
laikusként én nem mondom hogy alien vagy paca, nem az én reszortom...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!