Valami van a tükörbe ami nem én vagyok, mi az?
Néha ha tükörbe nézek, nem magamat látom vissza. Vagyis pontosabban én vagyok, csak teljesen eszelős tekintettel és mimikával. Az íroasztalomon van eggy tükör és abba is csomószor ezt látom, ha nem nézek oda a szemem sarkából látom, hogy engem bámul. Legutóbb mikor barátnőméknél este kimentem wcre akkor is ott állt a tükörbe hatalmasra nyilt szemekkel és gonosz vigyorral.
Rettentő ilyesztő és sokkoló... trollok kíméljenek
"járok pszihologushoz és pszcihiáterhez is, csomó tesztet csináltak velem (még régen a depresszióm és agresszióm miatt), de valamiért a tesztek nem mutattak ki semmi erre utalót.."
Szóval jársz hozzájuk, és tudod ez nem véletlen! Az egészséges embereknek nincs szüksége ilyesmire. Ha még nem is mutatták ki majd idővel megteszik, vagy cseréld le őket egy tapasztaltabb szakemberre. :DDD
*Ne a trollok kíméljenek, kiméld a környezetet önmagadtó és a világ egy barátságosabb hely lesz!*
Vagy a fantáziád játszik veled, s akkor elmezavarról beszélhetünk, illetve annak bizonyos típusáról, vagy egy itt rekedt, a testi halála után a szellemvilágba vissza nem tért szellem kapcsolódott hozzád, s adja ezen látomásokat, de az is lehetséges, hogy egy korábbi életed énje tör így a felszínre.
Ha az első az igaz, akkor jó helyen jársz egy átlagos pszichológusnál, ha nem, akkor nem feltétlen.
Azonban semmi esetre sem elhanyagolandó a problémád és a végére kell járni, valamint orvosolni, de a megfelelő szakember nagyon fontos, aminek kiválasztásához először is tisztázni kell pontosan, mi is történik veled.
Addig is, valószínűleg akkor segítesz a legtöbbet magadon, ha mindig igyekszel döntően nyugodt, kiegyensúlyozott, pozitív testi és lelki állapotban maradni, s minél inkább kizárni magadból az ezzel ellentétes érzelmeket, gondolatokat. Próbálj elkülönülni attól, akit a tükörben látsz, próbáld határozottan távozásra bírni, miközben a félelmedet igyekezz a minimálisra szorítani.
"Rettentő ilyesztő és sokkoló"
Nem is csoda, hiszen az ÉNed rosszabbik fele!
"akit a tükörben látsz, próbáld határozottan távozásra bírni"
Erre a legjobb módszer: jobb kezed középső ujjával bemutatsz neki, majd hátat fordítasz és becsukod magad mögött az ajtót!
„leértékelt nevű felhasználó válasza:
"járok pszihologushoz és pszcihiáterhez is, csomó tesztet csináltak velem (még régen a depresszióm és agresszióm miatt), de valamiért a tesztek nem mutattak ki semmi erre utalót.."
Szóval jársz hozzájuk, és tudod ez nem véletlen! Az egészséges embereknek nincs szüksége ilyesmire. Ha még nem is mutatták ki majd idővel megteszik, vagy cseréld le őket egy tapasztaltabb szakemberre. :DDD
*Ne a trollok kíméljenek, kiméld a környezetet önmagadtó és a világ egy barátságosabb hely lesz!*leértékelt nevű felhasználó válasza:
*Ne a trollok kíméljenek, kiméld a környezetet önmagadtó és a világ egy barátságosabb hely lesz!* ”
Eddig az egyetlen értelmes válasz...
És vagy ez van veled, vagy ajánlom a Szegedi Szemklinikát. Az egyik biztos megoldja a gondod, ha meg nem, akkor marad a kotelbolt.hu . Ők is profin kezelik az ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!