Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehetséges, hogy csak én...

Lehetséges, hogy csak én egyedül létezem?

Figyelt kérdés
Valóban így van, szerintem, mindenki más aki körülöttem forog, járkál, mászkerál. Nem valódi, ezt csak én látom így, az én döntéseim alapján mennek a dolgok. Nem tudom, nincs mit vitatnom ezen... Ez szerintem, mindenképp így van, akármit teszek. Azért válaszolnak a kérdésemre, mert én úgy akartam, mert kiírtam. Valójában, én válaszolok rá.
2018. júl. 27. 03:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ezen 9-12 éves korom között gondolkodtam nagyon sokat.. Már nem ezt vallom, de még hiszek benne egy kicsit.

16F

2018. júl. 27. 22:41
 12/15 Karós Vlad válasza:
Te beteg vagy!
2018. júl. 28. 08:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Hülyeség, csak én létezem és te is csak a képzeletem "terméke" vagy.
2018. júl. 29. 03:57
 14/15 MisterTT ***** válasza:

Üdvözöllek az èlet nevű jàtèkban.

1 èleted van.

Nincs mentèsipont.

Viszont kàrpótol a quur va jó grafika!!! 3D realise...

De ha olyan q.. jól megy minden nàllatok beköltöznèk egy hètre hogy megtapasztald mi is az az igazi kàosz ès irànyíthatatlansàg!

Ès igen. Ezt a kèrdèst felteszik sokan. Èn szemszögéből úgy èrzem èlek! Nyugodjàl meg ha ez egy 3d jàtèk is a szereplői sosem unatkoznak!

2018. júl. 29. 23:54
 15/15 A kérdező kommentje:
Oh köszönöm a válaszokat, igaz kicsit késtem, de igazából, ez egy teszt volt, arra, hogy kinek milyen a reakciója efelé a gondolat felé, hogy valaki más létezik ő helyette. Ne haragudjon akit megsértettem ezzel. Viszont, a zöld pacsit, meg a köszönöm a válaszokat megkapja mindenki :) Jóéjszakát nektek :)
2018. aug. 12. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!