Lehetséges, hogy csak én egyedül létezem?
Figyelt kérdés
Valóban így van, szerintem, mindenki más aki körülöttem forog, járkál, mászkerál. Nem valódi, ezt csak én látom így, az én döntéseim alapján mennek a dolgok. Nem tudom, nincs mit vitatnom ezen... Ez szerintem, mindenképp így van, akármit teszek. Azért válaszolnak a kérdésemre, mert én úgy akartam, mert kiírtam. Valójában, én válaszolok rá.2018. júl. 27. 03:19
11/15 anonim válasza:
Ezen 9-12 éves korom között gondolkodtam nagyon sokat.. Már nem ezt vallom, de még hiszek benne egy kicsit.
16F
13/15 anonim válasza:
Hülyeség, csak én létezem és te is csak a képzeletem "terméke" vagy.
14/15 MisterTT válasza:
Üdvözöllek az èlet nevű jàtèkban.
1 èleted van.
Nincs mentèsipont.
Viszont kàrpótol a quur va jó grafika!!! 3D realise...
De ha olyan q.. jól megy minden nàllatok beköltöznèk egy hètre hogy megtapasztald mi is az az igazi kàosz ès irànyíthatatlansàg!
Ès igen. Ezt a kèrdèst felteszik sokan. Èn szemszögéből úgy èrzem èlek! Nyugodjàl meg ha ez egy 3d jàtèk is a szereplői sosem unatkoznak!
15/15 A kérdező kommentje:
Oh köszönöm a válaszokat, igaz kicsit késtem, de igazából, ez egy teszt volt, arra, hogy kinek milyen a reakciója efelé a gondolat felé, hogy valaki más létezik ő helyette. Ne haragudjon akit megsértettem ezzel. Viszont, a zöld pacsit, meg a köszönöm a válaszokat megkapja mindenki :) Jóéjszakát nektek :)
2018. aug. 12. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!