Lehetséges, hogy csak én egyedül létezem?
Figyelt kérdés
Valóban így van, szerintem, mindenki más aki körülöttem forog, járkál, mászkerál. Nem valódi, ezt csak én látom így, az én döntéseim alapján mennek a dolgok. Nem tudom, nincs mit vitatnom ezen... Ez szerintem, mindenképp így van, akármit teszek. Azért válaszolnak a kérdésemre, mert én úgy akartam, mert kiírtam. Valójában, én válaszolok rá.2018. júl. 27. 03:19
1/15 anonim válasza:
Én hiszek a saját és a környezetem létezésében. Tudom hogy nem győztelek meg
2/15 anonim válasza:
Hát te egy ritka önző énközpontú paraszt vagy
4/15 anonim válasza:
Akkor tüntesél már el erről a nyomorult világról
6/15 anonim válasza:
Szar lehet neked. Mi többen vagyunk.
8/15 anonim válasza:
Hm, ha te irányítod a dolgokat, akkor lennének ötleteim, miket játssz el az én életemben. :-)
9/15 anonim válasza:
Gyerekként gondolkoztam ezen. Mintha én írtam volna ki ezt a kérdést :) A magam létezésében "biztos" voltam, viszont a többiekről ezt nem tudtam megállapítani. Mintha a többségük "báb" lett volna az ÉN életemben.
De ha már így találkoztam Veled, aki ugyanígy gondolkozik, akkor kettőnk közül ki a valódi? Honnan tudjam, hogy Te is létezel, nem csak az én hoztam létre ezt a kérdést?
10/15 Bátor Tintanyúl válasza:
Valójában én álmodok mindent és mindenkit, így téged is. És ezt nem tudod cáfolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!