Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Az ördög, démon miért mindig...

Az ördög, démon miért mindig a nőket szállja meg?

Figyelt kérdés
Filmekben és a valóságban a nőkből kell kiűzni a gonoszt, és ritka az, hogy a férfiakból is.
2018. júl. 19. 13:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nananaa.. Gonosz?

Nem minden démon és nem minden ördög gonosz. Vannak közöttük teljesen jó szándékúak is! Avagy van, hogy teljesen jó szándék vezérli őket mikor belekoltoznek egy fizikai testbe.

Viszont persze, vannak rossz akarok is, ezeknek a pokol legmelyebb bugyra lenne a "felszín", olyan melyről jönnek. Jó és rossz fajtából is vam rengeteg démon. Astaroth pl. kifejezetten emberbarat démon. Viszont van itt egy fontos dolog! Legyem szó akármilyen démonról, ha a becsületét egy fél mozdulattal, vagy szóval megsérted akkor rendesen el látják a bajod. Hallottam olyat, hogy a csávó fel percig a halált egy üdülésnek tartotta. Utana evegik terápia, stb.. Mindegy, ezek a dolgok nem valóak gyerekek kezébe.

2018. júl. 21. 02:17
 12/15 PussyCrusher2005 válasza:
És akkor mi a helyzet Ferikével?
2018. júl. 27. 15:49
 13/15 anonim ***** válasza:

Azért, hogy a férfi főszereplő hősként jelenhessen meg, aki megmenti a gyönyörű nőt a csúnya, gonosz szörnytől. A nő így hálából a férfi karjaiba omlik. A régi videójátékokban miért mindig a nő volt a trófea a kiállt próbák után? Azért, mert azokat is a férfiaknak készítették.

Mint ahogy valaki már utalt rá, egy patriarchális berendezkedés kivetülő vágyai ezek (talán mert a férfiaknak az őskorban is meg kellett küzdeniük a nőért, és a többi férfi mind rivális szörnyeteg volt a szemükben).

A nők meg valószínűleg azért vonzódnak a veszélyes entitásokhoz, mert a veszélyt tévesen hatalomként, és így biztonságként fogják fel. Ha egy entitás veszélyt jelent körülötte mindenkire, akkor vele biztonságban vagyok, mert mindenkitől meg tud védeni (megint csak őskori viszonylatban gondolkodva). A nő pedig, mivel gyengébbik nem, nem erővel veszi el, amit akar, hanem behódol, tehát nagyobb hajlandóságot mutat az áldozat-szerepre.

2018. aug. 5. 03:27
 14/15 anonim ***** válasza:

Mert a démonok férfiak. Erős emberekből/állatokból lettek démonok.

Démonok más bolygókról is származnak, ahol az evolúciós fejlődés során sárkánygíkból, hüllőkből, bogarakból fejlődtek ki emberszerű gondolkodni képes lények, mint nálunk a majomból. Ezek közül, akik erősek voltak és megdöglöttek, azokból lettek azok a szörnyű démonok akiket ti emberek idéztek meg. Ezek mind hímek és vággyák a női princípiumot. Megszállják a nőket

2018. aug. 5. 04:31
 15/15 anonim ***** válasza:
88%
A való életben én fiú vagyok és több dolgom volt már szellemekkel és az ördöggel. Úgyszólván túl gyorsan ébredtem fel spirituálisan, az előző életemben már kinézett engem az ördög, és most "bosszúból" rám-támadt. Először szellemi megszállást kaptam, utána démont küldött a lakásba. Szellemgyógyász segítségével szabadultam meg, azóta nagyon kell vigyáznom magamra. A valóságban nem papot kell hívni, mert az egyház hazudik.
2018. okt. 19. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!