Ki volt ez az ember? Egyáltalán ember volt?
Tegnap két barátommal és a barátnőmmel moziban voltunk. Mikor jöttünk haza jött velünk szemben 3 pap. (Nem tudom hogy kerültek oda, és mit kerestek ott, nem szoktam papokat látni errefelé...) V alakban mentek, tehát elöl volt egy, mögötte kettő. Aki elöl ment, azon volt a papi csuhának (azt hiszem így hívják...(?)) a "kapucnija", és nem nagyon lehetett látni az arcát. A két mögötte lévőn nem volt kapucni, és ők ránk is mosolyogtak.
Mikor elmentünk mellettük, akkor olyan különös hideg érzés kapott el engem és a barátnőm (A két barátomat nem, csak minket) A két barátom közül az egyik bevallotta hogy megijedt ahogy ránk (a barátnőmre, rám, és az első papra) nézett.(Nem tudom vajon mit láthatott az arcukon... xD) Hozzáteszem, aznap 37 C° volt (akkor is amikor találkoztunk velük). Elég furcsa volt... Azóta nem láttam őket errefelé.
Nem tudom számít-e valamit, de miután hazaértünk, rögtön vihar lett, dörgött, esett... a barátnőmékhez be is csapott egy...
Valaki tud rá magyarázatot adni? Ki / mi volt az a "pap"? Egyáltalán pap volt?
Vaze, biztos Charlie angyalai.
Olyan hülyeségeket beszéltek, ez egy normális világ, nincs olyan, hogy feljönnek a pokolból a gonoszok és végrehajtják a feladatukat. Tegnapelőtt nálunk is volt olyan, hogy hét ágra sütött a nap, aztán egy pillanat alatt elkezdett villámlani, dörögni, stb. Aztán megint előjött a nap, majd megint beborult. Ez az időjárás, nem a papok műve.
Érdekes módon a kétkedők nem tudnak olvasni...
Írtam hogy "NEM TUDOM SZÁMÍT-E valamit, de..."
Az idojaras ilyen, semmit sem szamit.
Valoszinuleg csak sima papok voltak, lehetett dolguk a templomon kivul, pl hazszentelo. Azert mentek v alakban, mert az elso volt a rangidos. Te meg azert borzongtal meg, mert bekepzelted magadna, hogy ezek a satan szolgai, es megijedtel. Valoszinuleg szerencsetlenek csak a dolgukra mentek, miert kell a sima jarokelokbe is belemagyarazni, hogy szellemek?
Mondom újra, mert nem hiszem, hogy a múltkoriban meghallottad.
Vizsgáld meg az életedet, vagy esetleg a felmenőidét kapcsolatba kerültetek-e valaha az okkultizmussal!
Az okkultizmus tárháza széles. Napjainkban a parasztvakító és általánosító asztrológiától(elnézést!)kezdve, a reiki, ** és bioenergián át, a halottidézésig minden beletartozik.
Leginkább mégis a jövendőmondás bármely formája az, ahol a Személyes gonosz -ha így tetszik - jogot formálhat egy bizonyos fokig az életedre.
Ha találsz ilyen elemet, válj meg tőle, bánd meg isten előtt, és az ilyen és hasonló jelenségek nem fognak előfordulni!
Az ezoterikus honlapok a baj forrása, nem a megoldása.
Ne feledd, én nem nézlek hülyének, te neked sem indokolt annak tartanod engem a válaszomért!
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
06.19. 14:14
Igen valóban, így egész máshogy hangzik. Egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!