Ki volt ez az ember? Egyáltalán ember volt?
Tegnap két barátommal és a barátnőmmel moziban voltunk. Mikor jöttünk haza jött velünk szemben 3 pap. (Nem tudom hogy kerültek oda, és mit kerestek ott, nem szoktam papokat látni errefelé...) V alakban mentek, tehát elöl volt egy, mögötte kettő. Aki elöl ment, azon volt a papi csuhának (azt hiszem így hívják...(?)) a "kapucnija", és nem nagyon lehetett látni az arcát. A két mögötte lévőn nem volt kapucni, és ők ránk is mosolyogtak.
Mikor elmentünk mellettük, akkor olyan különös hideg érzés kapott el engem és a barátnőm (A két barátomat nem, csak minket) A két barátom közül az egyik bevallotta hogy megijedt ahogy ránk (a barátnőmre, rám, és az első papra) nézett.(Nem tudom vajon mit láthatott az arcukon... xD) Hozzáteszem, aznap 37 C° volt (akkor is amikor találkoztunk velük). Elég furcsa volt... Azóta nem láttam őket errefelé.
Nem tudom számít-e valamit, de miután hazaértünk, rögtön vihar lett, dörgött, esett... a barátnőmékhez be is csapott egy...
Valaki tud rá magyarázatot adni? Ki / mi volt az a "pap"? Egyáltalán pap volt?
Dementorokra emlékeztetnek...
:D
Kamu! Tegnap sehol nem volt 37fok...
A tegnap és az aznap szó sem azonosul egymással. Máskor olvasd át, ha már kamuzni támad kedved!
Én voltam az a "pap" és mivel most elmondtad szörnyű titkomat, meg kell, hogy öljelek!
x] hehe, ne olvass/nézz annyi hülyeséget, mert már ilyeneket képzelsz be!
Üdv: szellempap
Csak, ha nem vicceltek:
Lehet, hogy papok voltak, csak nem az Isten papjai. A hideg a gonosz jele. A környezet hirtelen lehűlése igen gyakran megfigyelhető spiritiszta (hallottidéző szeánszokon) - természetesen nem az elhunytak jönnek vissza, hanem az őket megtestesítő démonok jelennek meg adott esetben.
Ez a körülmény, a levegő hirtelen lehűlése celsiusokban mérve, tudományosan igazolt, azokban az esetekben, amikor egy-egy szeánsz több, mint parasztvakítás.
Javaslom nektek, az okkultizmus, ezotéria címszók alatt található elemek átolvasását - de nem ezoterikus, hanem független, vagy keresztyén honlapokról -, azuátán kerülni az okkultizmust, mint a mérget! Ide tartozik még a debil horoszkópnézegetés is.
Egy Miatyánk nem ártana a Biblia Istenéhez, különös tekintettel a "szabadíts meg a gonosztól" részre.
11:09
Szó szerint ezt akartam kérdezni.
Furcsa...
Esetleg el lehetne gondolkozni azon, van-e templom a közelben. Nekem ez a V-alak nem tetszik... Normál emberek nem szoktak így mászkálni, és még papot sem láttam így. Valószínű, hogy nem véletlen, hogy a papnak nem lehetett látni az arcát. Lehet, hogy ez kicsit hülyeség, de azt kellett volna megnézned, látható-e a csuha alatt a lába a papnak, mert ha nem, akkor bizonyára "lebeg", tehát nem földi lény. Am. különben nálunk is hétvégén 37 fok volt, aztán hirtelen viharos idő lett, szval sztem nincs köze ehhez a jeleséghez.
A leglogikusabb válasz az, hogy ha csuhás volt, lehet, hogy isteni feladatot jöttek végrehajtani a földre, és arra a rövid időre emberré konzerválódtak. Valószínű, hogy a V-alak is arra utal, de a szimbólum jelentését nem ismerem. Ki tudja, lehet, hogy van köze az időjáráshoz, nem tudom... Ha stabil választ szeretnél, sztem menj fel a www.nlcafe.hu-oldalra, kattints a szakértők linkre, és ha megtaláltad az "összes szakértőt", ott ezotéria témában biztos találsz olyan spirituális szakértőt, aki tud pontos választ adni.
További Szép Napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!