Mostanában szoktam látni szellemeket mért van ez?
Figyelt kérdés
Mostanában szoktam látni szellemeket egy pillanatra, érzem hogy van melletem valaki vagy valamikor látom a szemmem sarkából hogy valaki van ott de amikor hirtelen oda nézek akkor eltünik , de ez nem csak ithon hanem az utcán is ugyan ez van , azota miotta volt egy közeli kapcsolatom egy szellemel(egy szellem meg mutatta magát nekem és azota nem olyan ritkán szoktam látni szellemeket.)
Csak az írjon ide aki hisz benne mert aki nem az huzon innen!!!!!!!!! Csak komoly válaszokat aki hülyeséget ír annak befogom nyomni hogy = Ez a válasz nem helyes .
2010. jún. 17. 21:12
21/21 A kérdező kommentje:
értem
kösz a választ
2010. jún. 27. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!