Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mostanában szoktam látni...

Mostanában szoktam látni szellemeket mért van ez?

Figyelt kérdés

Mostanában szoktam látni szellemeket egy pillanatra, érzem hogy van melletem valaki vagy valamikor látom a szemmem sarkából hogy valaki van ott de amikor hirtelen oda nézek akkor eltünik , de ez nem csak ithon hanem az utcán is ugyan ez van , azota miotta volt egy közeli kapcsolatom egy szellemel(egy szellem meg mutatta magát nekem és azota nem olyan ritkán szoktam látni szellemeket.)

Csak az írjon ide aki hisz benne mert aki nem az huzon innen!!!!!!!!! Csak komoly válaszokat aki hülyeséget ír annak befogom nyomni hogy = Ez a válasz nem helyes .

2010. jún. 17. 21:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Utsó: Légyszi, linkejlél már azoktól a híres kutatókról, kutatómunkákról már valamit! Nem kötekedés, ha igaz lenne, amit mondasz, akkor tudnál felmutatni valamit. Csak azért, mert valamennyire én is benne vagyok a témában, és tudtommal eddig még egyetlen egyszer sem sikerült senkinek az ég világon hiteles bizonyítékot felmutatni szellemek létezéséréről. Mindenféle csalókról, akik meghamisítják ezeket, azokról már annál inkább hallani, és sok szellem hamisítvány-t buktattak már le az ezzel foglalkozók.

Szóval kíváncsian várom a cikket azokról a kutatásokról, vagy nevet említs vagy konkrétumot, és utána nézek. Addig meg ne azokat hülyítsd, akik használják az eszüket és kinőttek a mesék világából.

2010. jún. 18. 09:40
 12/21 anonim ***** válasza:

9:40

Ő azt írta, hogy egyetlen tudós sem bizonyította még, hogy nem léteznek. Nem pedig azt, hogy léteznek.

Szövegértésből elégtelen.

2010. jún. 18. 12:40
 13/21 anonim ***** válasza:
55%

Érdekes,hogy ezt a kategóriát több szkeptikus látogatja,mint ezoterikus.Nyilván nagyon érdekli őket a téma és felettébb értenek is hozzá,csak az a baj,hogy a válaszaikat nem tudják normálisan megfogalmazni.De az is lehet,hogy csak piros pacsiért jönnek ;)

Kérdező:Elképzelhető,hogy azzal a bizonyos szellemmel való találkozásod óta felerősödött ez a látói képességed.

Ha téged nem zavar,akkor nincs ezzel semmi gond.

2010. jún. 18. 14:39
 14/21 A kérdező kommentje:

14:39

neki szeretném mondani hogy nagyon szépen köszönöm a válaszod végre egy egy nem ki oktató ember is van ezzen a téren aminek angyon örülök. Hát remélem nem lesz vele semmi gond :D

2010. jún. 18. 17:24
 15/21 A kérdező kommentje:
09:31 nagyon kösz a választ
2010. jún. 18. 17:26
 16/21 anonim válasza:
59%
Az összes kételkedőknek!! Az emberek töbsége azt hiszi,hogy csak emberek léteznek ebben a nyomoruságos kis életükben!!Nem léteznek földönkivüliek sem,hát persze,hogy nem!A világegyetemben CSAK MI lehetünk senki más...nem létezhetnek szellemek sem ám!!!CSAK MI!!Úgy birom már?Mért nehéz elfogadni ha valami természet feletti?Attol,hogy nem mindenki tapasztalja??Erre annyit:lehet,hogy holnap te leszel az aki valami természet felettivel találod magad,valamivel amit nem értesz amiröl eddig nem tudtál...de addig csak nevess,s szórakozz a témán...
2010. jún. 19. 08:06
 17/21 A kérdező kommentje:
Jó a hozzá állásod kösz a választ tanulságos volt :DD nagyon kösz
2010. jún. 20. 09:45
 18/21 anonim ***** válasza:

En hiszek neked ,mert en is mintha latnek valami szellemhez,fura lenyhez hasonlo valamit de nem sikerult teljesen latni igy nem tudom mi lehet az.

Na de lehet ,h mikor megmutatta magat azutan azt gondolhatta ,h : "ha 1-szer latott minek mutatkozzak meg".

szerintem igy lenne ez.

2010. jún. 22. 19:15
 19/21 A kérdező kommentje:
Lehet!!
2010. jún. 22. 21:03
 20/21 anonim ***** válasza:

szia:)

ne is foglalkozz velük,én ismeg barátnőm is szoktunk :S

2010. jún. 23. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!