Ha a Bibliában csak Gábrielt említik meg akkor honnan tudják a többi angyal nevét?
Figyelt kérdés
Bocsi, nagyon új vagyok a témában >.<2018. jún. 1. 14:49
1/5 anonim válasza:
Gábrielt és Mihály arkangyalt.
Nem tudja senki a többi angyal nevét, mivel a Biblia csak kettőt említett,miből gonsolod hogy valakik tudják a többinek a nevét?Én mindig csak ezt hallom hogy angyalok,mivel a többinek senki sem tudja a nevét🙃
2/5 anonim válasza:
Dante 4 arkangyalt említ az Isteni színjátékban, bibliát nem olvastam xD. Egyébként miért kerül át ezóba minden kérdést?
4/5 anonim válasza:
A jelenlegi Bibliát alkotó "könyveken" kívül létezik egy rakat másik héber irat is, amikben többek között különféle angyalok is meg vannak említve név szerint. Annyi, hogy ezek ilyen formában nem lettek átemelve a kereszténységbe.
5/5 Saku14 válasza:
Apokrif íratok azok melyek nem kerültek be a Bibliába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!