Igaz szellemsztorit írjatok létszives jó?
még régen karácsonykor este ablak előtt elsuhant egy angyal forma, hófehér volt meg minden pont olyan volt mint egy anyal (na ezt jól megírtam xD) és sötét volt kocsi se ment úgyhogy nem tudom mi volt. ja és anyám ott volt mellettem de ő meg nem látta. mikor kinéztem az ablakon hogy mi volt az akkor meg már semmit sem láttam.
egyik nap éreztem a nagymamám illatát pedig nem volt nálunk vagy 2-3 hónapja.
mikor csinálok rendet a fiókomban, kiveszem a füzetet és felrakom a mellettem lévő kisszekrényre. pakolok tovább kb. 2 perc múlva meg lent van a földön. nem tudom hogy került oda mert stabil volt, én nem szedtem le úgyhogy foglalmam sincs hogy került le.
ez nem szellemes de leírom. a suliban feleltünk. padtársamnak mondtam hogy 100% hogy én felelek és abban a pillanatban mondta a tanár a nevemet.
mikor ment az x-faktor egyik szombaton, éppen az volt mikor mondták ki jutott tovább a következő söntőbe. pakolászok, a tv-ben meg húzták az időt én meg csak úgy mondtam hogy Takács Nikolas és abban a pillanatban meg mondták hogy ő jutott tovább.
tudom hogy vicces de mostanság tényleg fura dolgok történnek velem.
Az első az tutkó az elmúlt karácsonyok szelleme lesz. XD
Én meg a Non Stop-ot mondtam be és ott is őt mondták be, de hát ha annyian szeretik akk nem nagy csoda, ohgy tovább jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!