Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Igaz szellemsztorit írjatok...

Igaz szellemsztorit írjatok létszives jó?

Figyelt kérdés
olyan szellem történeteket szeretnék ami igaz de lehet nem igaz is de azt irjátok oda hogy nem igaz
2010. jún. 15. 14:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%
Nekem egy teljesen abszurd, már-már röhejes sztorim van. Egy éjszaka az íróasztalomnál üldögéltem, halkan zenét hallgattam, és bagóztam. Mikor is az asztal közepére letett, amúgy stabilan álló hamveder nemes egyszerűséggel az ölembe pottyant, tartalmát rám borítva. Nyilván ez jelzés volt, hogy szokjak le:P
2010. jún. 15. 21:52
 12/23 anonim ***** válasza:
95%

nagyon gyakran érzem mind a mai napig a nagymamám illatát. Ilyenkor tudom, hogy mellettem van, hogy engem figyel. Érzem éjszakánként, hogy simogatja a lábam, érzem néha, hogy átöleli a vállam.

lehet, hogy azért, mert érezni akarom, de engem boldogsággal tölt el.

2010. jún. 15. 21:54
 13/23 anonim válasza:
46%

[link]

Majd írjál, hogy mi volt, jó?

2010. jún. 16. 11:45
 14/23 anonim ***** válasza:
13%

Hol volt hol nemvolt volt egyszer egy South Park nevű kis szar..Néztem néztem és mit látok?

Medvedisznóember!

IGEN!A Medvedisznóember létezik a fajtársaival együtt pl.:pinakonold...

2010. jún. 16. 14:57
 15/23 anonim ***** válasza:
87%
a nagynéném régi házában hemzsegtek a szellemek este a konyhába voltak és olyan hangosak lettek hogy nem bírt aludni ,ki ment és rájuk szólt hoggy maradjanak csöndbe és utánna egész éjjszaka minden nyugis volt...
2010. jún. 17. 14:19
 16/23 anonim ***** válasza:
76%
ez a medvedisznóember már kicsit uncsi. Találj már ki valami mást...
2010. jún. 18. 16:44
 17/23 A kérdező kommentje:
Tudok helyesen írni csak most így írtam le. XD. Köszi a szellemsztorikat.
2010. jún. 22. 14:07
 18/23 anonim válasza:
85%
Emeletes házban lakunk. Nem régi építésű, 70 körüli, de apám itt lakott az első feleségével, utána elköltözött. Hú, most jutott eszembe...namind1, majd beleviszem a sztoriba:D Apám elvált az első felségétől, aki ideköltözött, vissza a házba, és elvette egy német faszi, akitől elvált(xD) elköltöztek innen, apám, anyámmal, és veleem visszaköltöztek. De közben a német faszit agyonverték a feleségével együtt(Tv-ben is benne volt) Namind1. És történt egyszer, hogy anyámék elmenték hétvégére itthonról és egyedü voltam. Neteztem meg minden, lementem inni. Ahogy iszok, hallom hogy valaki lépked fölöttünk, majd belelül a számítógép székembe(jellegzetesen ropog, és nyikorog) és hallom ahogy meglöki a billentyűzetemet. Feljövök, sehol senki(a házba is egyedül voltam) a székem nem úgy áll ahogy hagytam, a gép kikapcsolva, net nincs. A hörcsögeim halálra fayva néztek ki magukból. Félelmetes volt, de igaz.
2010. júl. 7. 13:04
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Öcsém, hugyozni se merek kimenni már, mert egyedül vagyok itthon.
2010. nov. 1. 20:11
 20/23 anonim ***** válasza:
14%
Hát tudod, az hogy igaz és hogy szellemsztori nem illik össze.
2010. nov. 1. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!