Vannak helyhezkötött szellemek?
Figyelt kérdés
magyarországon tud valaki? elmennénk megnézni páran. komolyan érdekel a dolog. nem viccnek szánom. hülyeséget kérem ne....2010. jún. 14. 16:21
21/25 A kérdező kommentje:
egy lábtörés miatt csuszik a kirándulás...
2010. jún. 23. 12:52
22/25 anonim válasza:
Szia, bocs a későn érkezett válaszért, most hallottam, hogy a házat lebontották, mivel az irtás elérte, és nem tudtak volna tovább dolgozni (v vmi ilyesmi)
Nemtom, h igaz e...
De ha gondolod tudok írni még egy helyet.
Viszont az túl személyes hely, elég itt annyi, hogy egy elhagyatott ház, kb 40 éve nem él ott senki, és kib.szott büdös van a környékén.
Közel van hozzánk, úgyhogy címet em szívesen írok, ha érdekel akkor adok majd egy e-mail címet ahova írhatsz, v privátban beszélünk.
Szőrmóksegg voltam. (a házas)
23/25 A kérdező kommentje:
amint rendbejön a lábom megyünk. mindenképpen érdekel a hely. majd jelentkezek. köszi.
2010. júl. 1. 18:59
24/25 anonim válasza:
elvileg ahol én régen laktam Komárom-megyében Annavölgyön ott volt egy gyerek aki leesett a játszó téren a libikókáról és meghalt és 3 óra 25 perckor (hajnalban persze)mindig meg mozdul a libikóka és azt mondják h aza gyerek szelleme játszik ott húúú!
25/25 anonim válasza:
Persze hogy vanna helyhez kötött szellmek. Ez azért van mert a helységben van egy tárgy ami nagyon közel ált hozzá amég élt vagy éppen egy nagyon kellemes élmény volt ott és szerette a helyet. De van olyan is amikor az illető akér hova meg mindig vele van. Ez azért van mert talált a szellem egy gazdatestet amin keresztül ki tudja fejezni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!