Vannak helyhezkötött szellemek?
Figyelt kérdés
magyarországon tud valaki? elmennénk megnézni páran. komolyan érdekel a dolog. nem viccnek szánom. hülyeséget kérem ne....2010. jún. 14. 16:21
12/25 A kérdező kommentje:
akkor oda küldök 8 bekólázott kancigányt. jófej!
2010. jún. 14. 20:34
13/25 anonim válasza:
Én is tudok egy helyet ha a kereted meg engedi akkor le jöhetc , itt komáromban a erődben régebben sátánisták jártak ide és csirkéknek a fejét levágta , és hát amikor arra jártam láttam is állat csontokat, egyébként
ha küldesz privátott akor én le menék oda veled legalább is egy darabig de kamerát hoz magadal ha téleg lesz ott valami meg kell örökíteni :D egyébként én nagyon félek a szellemektöl és én is szoktam öket láttni néha néha.
14/25 anonim válasza:
Vannak de ez komoly egy lánc vagy egy fonal a helyükhöz köti öket amelyek nem engedik el öket adig amig azt a bizonyos dolgot amiért ott ragattak meg nem oldják gyakran év századok ig is ott maradnak ha csak nem változnak át demoná de nem részletezném félek a témátol :DDD
15/25 A kérdező kommentje:
köszi. komolyan menni akarunk minéltöbbfelé van 10 napunk erre. ha minden sikerül. eddig 5en vagyunk. ha komolyan mondod gyere velünk. bizunk a sikerben. lehet h ez másnak vicces de mi komolyan gondoljuk. ha nemsikerül az se kudarc! csak 1 kirándulás.
2010. jún. 14. 21:33
17/25 anonim válasza:
16:54-es
jó hogy mondod erről nemis tudtam énis Pásztói vagyok keresgéltünk már a muzslán mi is ilyen szellemeket de még azt a házat nem láttuk.
18/25 anonim válasza:
Aki akarja annak vannak aki nem annak nincsenek szellemek vagy nem hisz benne vagy hisz benne szal értitek xD
19/25 anonim válasza:
hu, kedves kérdező, kérlek ne felejtsd el, hogy feltetted ide ezt a kérdést, és ha végeztek a túrával, számolj be kérlek arról, hogy találtatok e valamit, nagyon érdekelne, szerintem többeket is
20/25 anonim válasza:
Tényleg számolj be engem is érdekelne! :) 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!