Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan tud egy élő embert...

Hogyan tud egy élő embert bántani egy szellem?

Figyelt kérdés
Sok kérdésre írják, "ne aggódj, ha bántani akart volna, már megtette volna". De mégis, hogy tud egy szellem bántani egy élőt? Mire képes és mire nem? Meddig tud elmenni ilyen téren? És miért akarna ilyet tenni?
2010. jún. 12. 23:23
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Ismételten: nem hiszek a szellemekben és nem is félek tőlük. Érdekelne, hogy ezt a "szellem bánt egy halandó" dolgot hogyan képzelik azok, akik elhiszik. Kérem, mellőzzétek egymás kioktatását (és az enyémet is) mindkét részről! Köszönöm.
2010. jún. 13. 13:07
 22/26 anonim ***** válasza:

a legvégsőbb és legrosszabb eset a megszállás.

Mindazonáltal "fizikai" problémákat is okozhat, mivel minden, ami a testedben zajlik, még maga a testelépítésed, kinélzeted, épséged is, kötődik a lelkedhez,elmédhez és ez az a szint,ahol a szellem tevékenykedik.

2010. jún. 13. 16:46
 23/26 anonim ***** válasza:
a só dologhoz meg: nem elűzheted hanem kívül tarthatod vele, mivel nem tud átjönni az ajtón, ha sót szórsz a küszöbre, illetve az ablakokon sem jön be :)
2010. jún. 13. 16:48
 24/26 anonim ***** válasza:
A szellemeket nem a filmipar találta ki, az efféle "hiedelem" már az emberiséggel egykorú. Elsősorban egyébként az emberre a frászt hozzák rá, még ha éppen akaratlanul is. Az ijesztgetés is bántás. Én tapasztaltam, hogy képes bevágni az asztal alá. A tárgyak dobálásáig is el tud menni némelyik, bár ez már tényleg a démon kategória és nem itt ragadt lélek. Ám a szellem idézések a démonoknak is megnyitják a kaput. Tehát a bántás az lehet fizikai is. Ám ez nagyon ritka. A démonok is inkább megbetegítenek, vagy éjjel arra ébredsz, hogy nem kapsz levegőt. Ám nekem az is elég amikor tudom, hogy nem vagyok egyedül, még sincs élő a közelemben...
2010. jún. 13. 19:16
 25/26 anonim ***** válasza:
Van a falunkban egy nő ezt mondta:éjjel berepült az álom labda. Amugy hiszek a szellemekben.
2010. jún. 21. 20:03
 26/26 anonim válasza:
Tudom hogy már régi a kérdés, de azért ha nem baj leírnám a gondolataimat. Először is akit nem érdekel minek ír? Én igen is hiszek benne, és akár mit gondoltok de én már éltem át dolgokat amik maguktól nem történhetnek. Leginkább akkor amikor egyedül voltam otthon. Szerintem a mi házunkba is van szellem ami idáig még nem bántott csak ilyesztgetett. Pl. tisztán emlékszem hogy egy vízzel teli poharat leraktam az asztal közepére bementem a szobába és egy csattanást hallottam, kimentem a konyhába és a pohár le volt esve a földre összetörve. Egyszer fürdésnél levettem a nyakláncomat felakasztottam a törölköző fogasára és arra lettem figyelmes hogy össze vissza leng a nyakláncom (nem volt huzat összes ablak ajtó csukva volt) ez nem vicc, akkor nagyon megilyedtem, de mostmár próbálom magam tűrtöztetni hogy a szellem ne érezze hogy félek tőle. Néha ha egyedül vagyok, érzem hogy mégse vagyok egyedül, melegem van mégis hideget érzek körülöttem és tudom akkor hogy nem vagyok egyedül a házban. Tőlem nevethettek, azt csináltok amit akartok de ez nem vicc és én igen is hiszek a szellemekben/démonokban stb..
2013. júl. 19. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!