Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan tud egy élő embert...

Hogyan tud egy élő embert bántani egy szellem?

Figyelt kérdés
Sok kérdésre írják, "ne aggódj, ha bántani akart volna, már megtette volna". De mégis, hogy tud egy szellem bántani egy élőt? Mire képes és mire nem? Meddig tud elmenni ilyen téren? És miért akarna ilyet tenni?
2010. jún. 12. 23:23
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
52%

utolsó: még jó hogy a kísértett nem fog bántani mert ha a szellem kísért akkor te magad vagy a kísértett...

mondjuk a legszebb az "amilyért" volt...xD

2010. jún. 13. 10:23
 12/26 BlackSword ***** válasza:
15%

Sehogy... Mivel szellemek NINCSENEK... csak ha szellentek, de én inkább Buksinak hívom... "buksi kiszökött"...

Épeszű ember felfogni nem tudja, hogy hogyan lehet ilyen butaságokban hinni... Ez az egész egy hollywood-i kitaláció, melyre egy kizsákmányoló iparág épült a hiszékenyek számára... Nem kell az ilyet komolyan venni...

Akartok egy jó tippet... Én is tudok varázsolni... Fogj egy újságlapot, rajzolj rá egy csigavonalat -minél nagyobb, annák jobb)... vágd ki... Aztán a közepét szúrd át, fűzz bele cérnát, makd (főleg téken) kösd a fűtőtest köré... És akkor is mozogni (forogni) fog, ha az összes ablak csukva van...

2010. jún. 13. 10:50
 13/26 anonim ***** válasza:
47%
Mi a fa$zomnak kell idejönni akit nem érdekel az egész? BazĐmeg akkor ne válaszoljatok már -.-" a fa$zom ki van veletek
2010. jún. 13. 11:06
 14/26 anonim ***** válasza:

oda megyünk ahová akarunk és oda írunk ahová akarunk. az én véleményem ugyanúgy vélemény mint a tiéd csak én kultúráltan elő tudom adni káromkodás nélkül.

szellemek pedig nincsenek.

2010. jún. 13. 11:08
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
de hát ha nem érdekel akkor minek írsz? tom h van véleményetek...de ha nem érdekel akkor ne próbálj dolgokat megmagyarázni annak aki hisz benne és érdekli...
2010. jún. 13. 11:15
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Téleg nem kéne hülyeségeket írni ide mert kajak engem is fel idegesít, egyébként meg ha néha viccelödni lehet de nem ilyen szarságokat , én is szoktam viccelödni néha néha de nem kéne, mert téleg léteznek szellemek és ez most halál komoly én tudom hogy vannak és g ecire szoktam tölük félni :(
2010. jún. 13. 11:26
 17/26 BlackSword ***** válasza:
Aki azt írja, hogy azok ne írjanak ide akik nem hisznek benne azoknak csak egyet tudok mondani, és remélem elgondolkoznak rajta, és nem csak leugatnak érte... Tudod vannak akik elkezdenek rettegni az ilyenektől... Azoknak meg kell magyarátni, hogy ilyenek nincsenek... Tudjátok mindenkinek magától elidegeníthetetlen, emberi létezésből adódó joga, hogy félelem nélkül éjen...
2010. jún. 13. 11:50
 18/26 anonim ***** válasza:
szerintem fizikailag nem,mentálisan tud kikészíteni ha vki nem elég erős.
2010. jún. 13. 11:54
 19/26 anonim válasza:
szerintem, ha bántani akar dobáld meg fokhagymával. csak vicc volt. nincsenek, nem bántanak. (a huzat csapkodja az ajtót).
2010. jún. 13. 12:54
 20/26 BlackSword ***** válasza:

ma 11:26!

Hát ez jó... Gondolod, hogy ők is olvassák a GYK ezen részét???

Nyugodj meg!!! Nincsenek szellemek...

2010. jún. 13. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!