Mi volt ez a sötét alak amit láttam?
Előre leszögezném hogy az ezotéria sosem érdekelt különösebben, nem tudom mit gondoljak a "szellemekről", nem tagadom, de nem is kifejezettem hiszem hogy léteznek. Viszont a párhuzamos univerzumokban nagyon is hiszek, olvastam erről tudományosabb könyveket is, szóval ha mással nem is, ezzel talán lehet magyarázni.
Egyik nap amikor jöttem haza, a bejárati ajtó előtt jártam már 2-3 méterrel, amikor láttam egy sötét alakot elsuhanni az ajtó mögött. (Az ajtó nagy része üvegezett, így könnyen látszik mindkét oldalról ha az ajtó túloldalán van valaki.) Gondoltam megint csak a tesóm szórakozik, egy időben szokása volt elbújni a bejárati ajtó mögött amikor látta az ablakból hogy jövök, majd rámugrott amikor beléptem a házba. Óvatosan nyitottam ki az ajtót, nehogy nekicsapjam az ajtó mögött bujkáló testvéremnek (megesett már párszor:D), de legnagyobb meglepetésemre nem volt ott senki. Abból az irányból amerre az árny tartott csak egyfele lehet menni, a konyhába, egyből oda tartottam megnézni hogy nincs-e ott (persze nem volt) és aztán csak álltam ott mint egy idióta azon gondolkodva hogy mi történt. Aztán mint kiderült egyedül a testvérem volt aznap otthon, de a lakás túloldalán, a szobájában tévézett, észre sem vette hogy megjöttem. Még ha ő is lett volna az árny, fizikailag lehetetlen hogy ennyi idő alatt visszaért volna a szobájába.
Mivel lehet ezt magyarázni? Nem ragaszkodott megrögzötten semmilyen elmélethez, igazából jobban örülnék ha arról győznétek meg hogy ez valami normális biológiai dolog, a szemem káprázott vagy hasonlók.:D
De kell valami magyarázat, mert azóta többször is eszembe jutott már és egyszerűen nem hagy nyugodni hogy mi lehetett.
Lehet hogy máshol járt az eszed vagy fáradt voltál, káprázott a szemed és mivel a tesód szórakozott egy időben ezzel, automatikusan azt vártad hogy most is úgy lesz.
Vagy mondjuk halluztál, ez utóbbitól az ember nem lesz mentális beteg csak mert egyszer előfordult vele.
Na - az utolsó háromra értendően -csak kaptál normális válaszokat is.
Nagyon sok mindent meg lehet magyarázni tudománnyal, tájékozottsággal.
Viszont még ha van is tudományos magyarázat, - főleg innen a netről, akárhány kilométerről és földrajzi helyről - a helyzet az, hogy ténylegesen majd te tudod eldönteni ott és akkor.
Mert tetszik vagy nem, benne van a pakliban, hogy valami "elsuhant" odabent. Kevés esélyt látok rá ezek alapján, de akkor is van.
szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!