Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi volt ez a sötét alak amit...

Mi volt ez a sötét alak amit láttam?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném hogy az ezotéria sosem érdekelt különösebben, nem tudom mit gondoljak a "szellemekről", nem tagadom, de nem is kifejezettem hiszem hogy léteznek. Viszont a párhuzamos univerzumokban nagyon is hiszek, olvastam erről tudományosabb könyveket is, szóval ha mással nem is, ezzel talán lehet magyarázni.

Egyik nap amikor jöttem haza, a bejárati ajtó előtt jártam már 2-3 méterrel, amikor láttam egy sötét alakot elsuhanni az ajtó mögött. (Az ajtó nagy része üvegezett, így könnyen látszik mindkét oldalról ha az ajtó túloldalán van valaki.) Gondoltam megint csak a tesóm szórakozik, egy időben szokása volt elbújni a bejárati ajtó mögött amikor látta az ablakból hogy jövök, majd rámugrott amikor beléptem a házba. Óvatosan nyitottam ki az ajtót, nehogy nekicsapjam az ajtó mögött bujkáló testvéremnek (megesett már párszor:D), de legnagyobb meglepetésemre nem volt ott senki. Abból az irányból amerre az árny tartott csak egyfele lehet menni, a konyhába, egyből oda tartottam megnézni hogy nincs-e ott (persze nem volt) és aztán csak álltam ott mint egy idióta azon gondolkodva hogy mi történt. Aztán mint kiderült egyedül a testvérem volt aznap otthon, de a lakás túloldalán, a szobájában tévézett, észre sem vette hogy megjöttem. Még ha ő is lett volna az árny, fizikailag lehetetlen hogy ennyi idő alatt visszaért volna a szobájába.

Mivel lehet ezt magyarázni? Nem ragaszkodott megrögzötten semmilyen elmélethez, igazából jobban örülnék ha arról győznétek meg hogy ez valami normális biológiai dolog, a szemem káprázott vagy hasonlók.:D

De kell valami magyarázat, mert azóta többször is eszembe jutott már és egyszerűen nem hagy nyugodni hogy mi lehetett.

2018. márc. 25. 10:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Lehet hogy máshol járt az eszed vagy fáradt voltál, káprázott a szemed és mivel a tesód szórakozott egy időben ezzel, automatikusan azt vártad hogy most is úgy lesz.

Vagy mondjuk halluztál, ez utóbbitól az ember nem lesz mentális beteg csak mert egyszer előfordult vele.

2018. márc. 26. 02:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Az árnyék nagyon könnyen becsaphatja az embert. Sokszor 6-8 felületről visszatükröződő fényről van szó, amit szinte lehetetlen nyomon követni. Hogy egy nagyon egyszerű példát mondjak, az úton van egy tócsa. Arról betükröződik a fény az üvegajtó mögötti helyiség mennyezetére. Az úton elhalad egy autó, ideiglenesen eltakarva a tócsát, és máris kész a tévképzet. De mondom, sokszor ennél sokkalta bonyolultabb utakat jár be a fény.
2018. márc. 26. 09:30
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkét választ, hasznos volt!!:)
2018. márc. 27. 18:06
 14/15 anonim válasza:
100%
Én is arra tippelek, hogy valamilyen fény-árnyék jelenség volt, amit ösztönösen összekötöttél a testvéreddel, miatta pedig egy emberi alakkal.
2018. márc. 28. 18:31
 15/15 nemdogma ***** válasza:
63%

Na - az utolsó háromra értendően -csak kaptál normális válaszokat is.

Nagyon sok mindent meg lehet magyarázni tudománnyal, tájékozottsággal.

Viszont még ha van is tudományos magyarázat, - főleg innen a netről, akárhány kilométerről és földrajzi helyről - a helyzet az, hogy ténylegesen majd te tudod eldönteni ott és akkor.

Mert tetszik vagy nem, benne van a pakliban, hogy valami "elsuhant" odabent. Kevés esélyt látok rá ezek alapján, de akkor is van.

szép napot

2018. márc. 29. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!