Szellemeket látnék?
Figyelt kérdés
Kiskoromban mimdig láttam őket, de attól tartok, hogy megmaradt ez a képességem. Sajnos nemrég halt meg az osztályfőnököm. Őt is láttam, mosolygott rám, és ült a székében. A mamámat is láttam, ő is halott.Most én vagyok bolond, vagy ez 15 évesen tényleg lehetséges?!?!2018. márc. 20. 20:45
2/9 anonim válasza:
Csak sok volt hétvégén a gomba(leves)
6/9 anonim válasza:
Szerintem, csak nagy a képzelőerőd.
8/9 anonim válasza:
Mindannyian szellemek vagyunk a testünkben. Létformánk így tevődik össze: test-szellem-lélekruha. De élő emberekkel kapcsolatban a köznyelvben léleknek nevezik a szellemet. Halál után a szellemnek 42-49 nap között át kéne kelnie a Fénybe következmény nélkül, ugyanis addig megmarad a lélekruha és abból van saját energiája. A többibe most nem mennék bele, mert sok dolog történhet ezt követően. A spiritualitásban található meg mindez.
A gyerekek alapvetően látják az eltévelyedő szellemeket, néhány gyereknél pedig megmarad ez a képesség. Tudtommal a híres indigó gyermekek képesek erre. Tanácsolom, hogy keress fel egy szellemgyógyászt. Valószínűleg feladatod is lenne ezzel.
9/9 anonim válasza:
menj el latohoz, mediumhoz v josnohoz persze ne olyamhoz aki megmondja hogy huzd ki balrol a 2. kaparosorsjegyet :] o majd megmondja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!