Milyen eszközökkel lehet hallani/látni/érzékelni a szellemeket?
Szeretek ezzel foglalkozni és érdekel milyen eszközzel lehet észlelni a szellemeket.
Pl.:Elektromos sugárzásméro
Én sima telefonnal felvettem a semmit, de nem beszéltem közben.
Általában csak a nagy zúgást lehet hallani, de néha sikerül rögzíteni furcsa beszédet.
A probléma az hogy, fel kell erősíteni a háttérzajt és még úgy is halk.
Azt nem tudom, hogy honnan jönnek ezek a hangok de az tény hogy nem a környezetből.
egyszerű
ha hallani akarod őket készíts EVP-t, azaz akár egy egyszerű diktafonnel vagy a telefonoddal indíts hang felvételt, tegyél fel kérdéseket a szellemnek (FONTOS HOGY MINDEN KÉRDÉS UTÁN VÁR KI EGY KICSIT HOGY HA AKAR VÁLASZOLNI A SZELLEM AKKOR LEGYEN RÁ IDEJE) majd hallgatsd vissza.
Ha pedig látni akarod állíts be itt ott kamerákat videózáshoz, csinálj fotókat (azt is lehet a telóddal is) és ha szerencséd van egyik másik képen, videón megjelenhet valami.
remélem tudott segíteni
az Inkvizítor
TV, fehérzaj.
A baj csak az, hogy ugyanakkor mást fog hallani te, mást egy angol és megint más egy szuahéli.
Ha vannak is szellemek, szinte kizárt, hogy egyszerre több nyelven más-és-mást mond, közöl.
Itt megtalálsz párat, illetve a YT csatornán.
Szellemvadászok - Paranormális nyomozók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!