Szellem idézés közben történ valami, vagy utánna?! (többi lent)
A testvérem vitt bele. Voltak sikeres idézéseink, de utána én is hetekig szorongtam, féltem a sötétben, sokszor felébredtem arra, hogy mintha állnának az ágyam körül. Akkor 25 éves voltam (F) és egy igazi nagypofájú vagány csávó, aki amolyan "hiszem ha látom" hozzáállással viseltetett a dolog iránt. És hosszú időre egy kis félénk nyuszi lettem, magam is meglepődtem rajta. És még mielőtt bárki jönne, hogy hülye vagyok, meg nincsenek szellemek, azoknak leírnám az állásfoglalásomat:
Nem tudom, hogy létezik-e szellemvilág, nem tudom, hogy valóban idéztem-e szellemet, de egy biztos: az élményeket átéltem. Ha hallucináltam, akkor úgy, ha tényleg megtörtént, akkor úgy.
Hello!19 eves kozepiskolas srac vagyok.Romaniabol.
1 evvel ezelott tortent.szellemet ideztem es joo helyet egy rossz jott el.egyedul csinaltam es otthon.szerettem volna beszelni egyik volt legjobb baratommal aki meghalt autobalesetben.annyi tortent hogy kialudtak a gyerkak heves szel kerekedett a szobaba,a lampa villogni kezdett,osszevissza mozogtak a fuggonyok,a konyves polcrol konyvek repultek felem es egyeb targyak,nagyon ilyeszto, ferfi hangu, eles-vad sikoly suketitett meg,azztan nagy forro utest erzetem a hatam kozepen es elajultam.arra ebredtem hogy a korhazban vagyok.az orvosok azt alaapitottak meg h aramautes ert.a szuleim talaltak ram a szobamba mikor haza jottek.azutan sokaig fajt meg a hatan es forrosagot ereztem de lassan emgszunt.de nem remisztett meg a dolog.azutan is ideztem meg.
Szellemes szep napot kivanok mindenkinek.
a szovegben elirtam egy szoot bocsessz.
"kialudtak a gyertyak" -ezt akartam irni es nem "gyerkak":P
meg1x boccs/:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!