Hogyan uzzem ki a szellemet a hazbol?
5 eve elunk ebben a hazban (Anglia) a ferjemmel es 2 eves kislanyunkkal. Eddig semmi szokatlant nm tapasztaltunk mult het pentekig. Esett a ho, ami itt ritka, de nem is ez a lenyeg.
Csutortok delutan belepte a ho a kislanyom labdajat a haz mellett. Penteken felkeltunk reggel hol a labda? Megtalaltuk kicsit arrebb, de nyoma nem volt, hogy gurult volna. Mellette ket labnyom. Uristen mindketten berezzeltunk. Eldobtam a labdat jo messzire a kertbe nem sokkal kesobb az arcomon megjelent egy olyan mintha keznyom lenne. Egett, de kb fel ora mulva eltunt. Tegnap jatszottak a labdaval, mondtam nekik nem kellene, mert nem szabad.
Este a ferjem altatta a kislanyunkat este (en dolgoztam) becsukta a szemet es recsegeseket hallott a falbol. Majd latott valakit, akinek nagy osz szakalla es haja volt. Felriadt, de abban a pillanatban meg is szolalt a nappaliban a kislanyom jatek konyhaja. Elotte soha.
Volt mar hogy eltuntek dolgok a hazban, csak nem figyeltunk fel ra. De most mar a labnyomok alapjan felunk itt elni.
Bunkok nem erdekelnek, csak olyanok valaszat kernem akik tudnanak segiteni, mert egyre parasabb a dolog. Koszonom
Feltételezem, hogy bunkó vagyok, ha javaslom neked egy jó pszichiáter felkeresését... Mert hát nyilván én hülyébb vagyok, mint egy hallucináló család.
A másik lehetőség, hogy valaki él a házatok alatt (volt már ilyen, hogy a csöves beköltözött a pincébe). Szóval rendőrség? Fuck logic...
Mi is új helyre költöztünk a párommal tavasszal. Nem is volt a házban semmi gond, míg be nem jött a fűtési szezon. illetve nem is akkor kezdődtek, hanem jóval később. A padláson lépteket hallottunk, mintha járt volna ott valaki. Eleinte jól bezárkóztunk, még a szoba ajtót is eltorlaszoltuk, de nyugodtan aludni nem tudtunk. Aztán két hét múlva meguntam a rettegést, és béléscsövet fűztem a kéménybe. Azok a furcsa zajok amik addig rettegésben tartottak hipp-hopp megszűntek.
Ezt csak azért meséltem el, mert minden furcsa dolognak van természetes magyarázata. Olyan hogy természet feletti, olyan nem létezik! Csak a gyenge agyú emberek képzelnek nem létező dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!