Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szeretném a nagypapám szellemé...

Szeretném a nagypapám szellemét meg idézni, info lent 18/L?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Először is mielött jönnének a bunkó szövegek,a papám és a nagymamám nevelt fel,hála az égnek a nagymamám még él. Sajnos múlthét hétfőn nagypapám egy súlyos betegségben itthon elhunyt. Nagyon nehéz most nekem,mert apám helyett apám volt,és nem tudtam elköszönni tőle. Mindenképpen szeretnék vele utoljára találkozni és elbúcsúzni egy időre. Könnyítene a lelkemen.Borzalmasan hiányzik,egyszerűen nem tudom el engedni.Kérlek mondjatok tanácsokat és tapasztalatokat. Szeretném azokat az embereket megkérni hogy legyetek szívesek ne szitkozódjanak,mert nem azért írtam ki ezt a kérdést. Olyan emberek írjanak akik valami tapasztalattal tudnak rendelkezni. Előre is köszönöm,további szép napot!
2017. dec. 22. 13:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell megidézni a szellemét, ha rá gondolsz, azt ő érzi és tudja. Gondolj rá és gondolatban búcsúzz el tőle. Akár ki is mondhatod hangosan, vagy írhatsz neki levelet.
2017. dec. 22. 14:06
 2/8 A kérdező kommentje:

Hat tudom hogy lát engem

De annyira sajnálom hogy én nem látom és szeretnek vele utoljára úgy beszélni hogy ertsem amit mond

Hozza érto embert fogok felkeresni

Köszönöm hogy válaszoltál

:)

2017. dec. 22. 14:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Halála után 40 napig ott van még.
2017. dec. 22. 14:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Gondold végig,hogy te a nagypapád egy

megtestesülése ,a véréből a vére vagy

Teljesen normális,ha elmélyülve,lehet

meditációban beszélgetsz vele Ha felteszel neki kérdéseket, olyan válaszokat is fogsz kapni,amire sohasem gondoltál volna .Ebből is lehet tudnod,hogy vele beszéltél.

Remélem Segítettem.

2017. dec. 22. 14:43
 5/8 anonim ***** válasza:

ne idézgesd hagyd elmenni

majd jön szabira okt31-nov1.

esetleg csinálj valami nagy dolgot.

Ahol megérdemelten ünnepelnek. Győztél, nyertél, hasolnók. Ünneplésre is van szabi.

2017. dec. 22. 17:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Én nem idéztem meg egyetlen halottat sem , viszont amikor közeli rokonom halt meg, az elsö napok valamelyikén az eltávozott rokonra koncentráltam , és elbeszégettem vele , akárha életben lett volna . Persze, jol ismertem a gondolatait , kérdéseimre én, saját magam válaszoltam .

És egy idő után a beszélgetés megszűnt , de az emléke megmaradt . Én is azt tartom , halála után a lélek csak egy idő után távoizik a földröl .Próbáld igy , és ha lelkileg megnyugtat , akkor sikerult kapcsolatba kerülnöd . Kérlek , pár sorban add tudtunkra , sikerült - e .

2017. dec. 22. 19:23
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Jó lenne ha SZABIRA JÖNNE AKKOR LEGALÁBB MEG ITTHON LENNE VELÜNK😭

2017. dec. 22. 20:35
 8/8 anonim válasza:
Azóta mi történt?
2018. ápr. 18. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!