Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi volt az erdőbe?

Mi volt az erdőbe?

Figyelt kérdés

Egy nap sátorozással kimentünk a barátaimmal egy helyi erdőbe, nos hogy betudjátok lőni körübelül hol voltunk azt mondanám hogy dunántuli hegységben. Én eleve nem akartam menni merthát nemvagyok oda ezekért a túrákért. Na el is mentünk az adot erdőbe, a táborhely egy kis patak mellé esett, legalább is ott akartak a barátaim sátorozni. Én ízlésemnek nem tetszet annyira ez a nyilt téri dolog a patak melett, ezért én a tábortól 100-200métere vertem fel a sátram kicsit balra egy dombon. Nem is bántam meg a kilátás tökéletes volt az erdőre és a távolba levő kis falu képe.  Minden jó volt, kispatakba meg is áztatuk magunk. Este a fiúk kitalálták hogy menjünk vadászni mert az egyik ember hozott egy puskát. Na igen, persze.. Hogyne. Mondtan és visszadöltem a sátorba.

Mellék információ hogy este 10 óra volt és fáradékony vagyok.

Este 11:23kor felkeltem kb a telomon alig volt némi százalék. Kimentem elszivni egy szál cigit a sátram elé.

Lent láttam valamit mozgolodni,

valamit a sátorba, lekiáltottam hátha a többiek tértek vissza. Nem jött válasz. Újra kiáltottam és nemtudom mi... Egy valami kiugrott a sátornak a falábol és elkezdet felém nézni makd futni, emberszerűnek nézett ki, de annál sokkal nagyobbnak és sovány volt... Korosan sovány... Kilátszodtak a csontjai, a bordái és a szemei teljesensötétek voltak. Elkezdtem futni minden eddigi lustaságomat meghazutolo futással, a lény is elkezdet futni utánam... Halottam a trapolását szinte már a nyakamba. éreztem. Hála a kistermetemnek és a totomaságomnak beleestem egy rókalyukba. Amint már nem halottam kimásztam az ódubol és nemsokkal vissza támtorogtam a táborba.. De már halkabban. A többiek ott áltak a szakadt sátor melett és kérdezték hogy mit csináltam nem hittek nekem.

Mit tegyek?

2018. jan. 19. 08:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Mit tegyek?"

Ne kamuzz:)

2018. jan. 26. 19:03
 12/12 anonim ***** válasza:

Skinwalker.... én ajánlom az atombombát.

A wendigo szőrös és agancsai vannak a skinwalker ami sápadt.

2018. jan. 27. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!