Mi volt az erdőbe?
Egy nap sátorozással kimentünk a barátaimmal egy helyi erdőbe, nos hogy betudjátok lőni körübelül hol voltunk azt mondanám hogy dunántuli hegységben. Én eleve nem akartam menni merthát nemvagyok oda ezekért a túrákért. Na el is mentünk az adot erdőbe, a táborhely egy kis patak mellé esett, legalább is ott akartak a barátaim sátorozni. Én ízlésemnek nem tetszet annyira ez a nyilt téri dolog a patak melett, ezért én a tábortól 100-200métere vertem fel a sátram kicsit balra egy dombon. Nem is bántam meg a kilátás tökéletes volt az erdőre és a távolba levő kis falu képe. Minden jó volt, kispatakba meg is áztatuk magunk. Este a fiúk kitalálták hogy menjünk vadászni mert az egyik ember hozott egy puskát. Na igen, persze.. Hogyne. Mondtan és visszadöltem a sátorba.
Mellék információ hogy este 10 óra volt és fáradékony vagyok.
Este 11:23kor felkeltem kb a telomon alig volt némi százalék. Kimentem elszivni egy szál cigit a sátram elé.
Lent láttam valamit mozgolodni,
valamit a sátorba, lekiáltottam hátha a többiek tértek vissza. Nem jött válasz. Újra kiáltottam és nemtudom mi... Egy valami kiugrott a sátornak a falábol és elkezdet felém nézni makd futni, emberszerűnek nézett ki, de annál sokkal nagyobbnak és sovány volt... Korosan sovány... Kilátszodtak a csontjai, a bordái és a szemei teljesensötétek voltak. Elkezdtem futni minden eddigi lustaságomat meghazutolo futással, a lény is elkezdet futni utánam... Halottam a trapolását szinte már a nyakamba. éreztem. Hála a kistermetemnek és a totomaságomnak beleestem egy rókalyukba. Amint már nem halottam kimásztam az ódubol és nemsokkal vissza támtorogtam a táborba.. De már halkabban. A többiek ott áltak a szakadt sátor melett és kérdezték hogy mit csináltam nem hittek nekem.
Mit tegyek?
Fanyűvő = sLENDERMANNAL.
Az az a lény akinek teste vékony, gyakorlatilag pálcika és a földön található élőlények alakját veszi fel, mert alapból interdimenzionális lény.
"Mit tegyek?"
Gondolkozz el azon, hogy milyen közel kell lennie ahhoz valakinek, hogy éjjel lásd a szeme színét. xD
Ne menj többet arra.
De mi van, ha csak meg akart szeretgetni?
Nem vall túl sok jó modorra elfutni előle, nemde?
Beleestél egy rókalyukba? Mesélj még..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!