Ez lehetett szellem?
Figyelt kérdés
Ültem a gépnél, és ahogy így elnéztem a monitor felett, láttam hogy a függönyöm űröletesen mozog, fújja a szél...néztem egy darabig nem foglalkoztam vele..utána visszakaptam a fejem hogy nem is fúj a szél, és a függönyöm mozdulatlan...namost vagy valami megmozgatta a függönyt..szél kizárva..vagy valami nagyon mozgott ott, amit én függönynek néztem..segítsetek pls..2010. jún. 5. 11:05
22/23 anonim válasza:
ilyesmi már nálam is volt, de nálam kiderült hogy mi wolt az,, a függönyöm alatt van a radiátor, és a melegtől mozgott.
ne ijedj meg.
23/23 anonim válasza:
Szerintem egy szellem azt akarta,hogy menj az ablahoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!