Ez lehetett szellem?
Figyelt kérdés
Ültem a gépnél, és ahogy így elnéztem a monitor felett, láttam hogy a függönyöm űröletesen mozog, fújja a szél...néztem egy darabig nem foglalkoztam vele..utána visszakaptam a fejem hogy nem is fúj a szél, és a függönyöm mozdulatlan...namost vagy valami megmozgatta a függönyt..szél kizárva..vagy valami nagyon mozgott ott, amit én függönynek néztem..segítsetek pls..2010. jún. 5. 11:05
1/23 anonim válasza:
te mozgattad meg a szél helyett.
szellemeket nem léteznek.
2/23 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Na ez tipikusan olyan dolog, amiről nem lehet érdemben vitatkozni. Én tudom, hogy vannak szellemek, de ez a te megfigyelésed NEKÜNK nem perdöntő, senki nem gondolja meg magát emiatt, esetleg TE. Az én bizonyítékaim az én fejemben vannak, és még családi körben sem számít igazán bizonyítéknak, nem is erőltetem. Mindenki döntsön maga!
3/23 anonim válasza:
Hát nem tom ha az ablak nyitva volt akkor a szél volt egy értelmü. Nem hiném hogy szellem let volna. De ha az volt akkor belül érezned kellet volna hogy itt van egy természet feleti lény. Én meg szoktam érezni hogy ha szellem van a közelembe.
4/23 anonim válasza:
sztem beleakadtál vagy valami ilyesmi lehetett a dologban!
5/23 A kérdező kommentje:
szél kizárva ablak, ajtó csukva..érezni...hát valamiért felkellet néznem...bennemvolt hogy nézz fel, és akkor láttam..azthittem szél..nemfogalakoztam vele..tisztán enm láthattam mert este volt sötét...csak a fehéret láttam hogy űröletesen mozog...és utánna jöttem rá hogy nemlehet szél..és mire odanéztem a függöny már mozdulatlan volt..pedig ez az egész másodpercek alatt volt..ha lebeg a függöny de nagyon, akkor is még egy fél percig lendületben van...durva volt...
2010. jún. 5. 12:28
6/23 anonim válasza:
Csakis Casper vagy Hisztis Mirtill lehetett, minden kétséget kizárva!
7/23 A kérdező kommentje:
de lehet hogy nem a függöny mozgott, mert mondom..mozdulatlan volt, már mikor másodjára néztem...valami fehér suhant ott, amit a fehérsége alapján függönynek néztem..aztán lehet hogy függöny, de akkor azt valaminek mozgatnia kellet..ja és azóta szinte mindennap látok valami ilyet ami mintha ottlenne, de aztán mégse meg ilyenek..ezelőtt sose..
2010. jún. 5. 12:31
8/23 A kérdező kommentje:
ku.rva jó, hogy minden ilyen kérdésre normálisan válaszoltok ahogyan elnézem..de erre meg csak a hülyeségek jönnek..tisztelet a kivételnek, és köszi nekik..
2010. jún. 5. 12:32
9/23 anonim válasza:
Hisztis Márti, a klotyó szelleme. Régen ott volt takarítónő, csak beleőrült. Ja, am az "űröletes"-t őrületesnek írjuk :)
10/23 anonim válasza:
Szerintem lehetett szellem, de figyeld tovább, ha megint látod, próbálj vele kommunikálni, hogy ki ő, mi ő és mi a faszt szeretne tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!