Hogyan űzzem el?
Figyelt kérdés
A férjemmel az elmúlt hetekben érdekes hangokat hallunk a házunkban. Éjjel és nappal egyaránt. Én szinte biztos vagyok benne, hogy ez egy nyugtalan lélek. Nem tudom hogyan kerülhetett ide, mert a házunkat mi építettük 3 éve. Senki sem lakott itt előttünk, mert a telken nem volt korábban épület. Lehetséges, hogy nem a terület miatt van itt hanem miattunk? A férjem nem hisz az efféle dolgokban.
Aggódom emiatt a lélek miatt, hogy kért tesz valamiben. Kérlek segítsetek hogy hogyan tudnék megszabadulni tőle.
2018. jan. 4. 12:49
1/9 anonim válasza:
Vegyél hangtompítót vagy rendelj szellemriasztót a topshopnál.
2/9 anonim válasza:
Hívjátok el barátaitokat és hangos zenés jókedvű bulizás folyamán el megy. Nem tudják elviselni a mai zenéket xD
3/9 anonim válasza:
Végy egy nagy seprűt . Jól markold meg és rikoltsd el magad " Sicc ki te rohadt lélek , az én kanapémat nem kulázod össze " Majd kezdj el csapkodni a seprűvel .
4/9 anonim válasza:
Ha nem jutsz vele dűlőre, írj rám, és 3 napon belül elűzöm!
5/9 Missi_Key válasza:
Tegyél ki patkànycsapdàkat...az a legjobb az ilyen kóborszellemek ellen
6/9 anonim válasza:
Tegyél ecetet minden helységbe párologni és hagyd ott 1-2 napig. Kis pohár elég. Állítólag.
7/9 r.sentinel válasza:
Akar barmilyen targyhoz ragaszkodhat es kovetheti, illetve akar szemelyrol szemelyre mehet at, ha azt meginvitaljak pl. megidezes nem megfelelo szemely altal. Akar ha valaki negativ beallitottsagu, talan sokat iszik, karomkodik, agresziv vagy epp szerencsejatekot uz. A negativ hobortoknak hodolo emberek mind lelkes aldozatok a negativ szellemeknek. Keress parapszichologust vagy spiritual terapeutat.
9/9 anonim válasza:
Lehetséges hogy szellemek,démonok!Ki kellene üzni őket még nagyobb bajt ne csinálnak!Ki kellene még dobálni minden tárgyat amihez kötödhet!Ha akarsz még infót segitséget irj rám !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!