Hogyan űzzem el?
Figyelt kérdés
Már egy idelye nem tudok aludni, mert folyamatosan sustorgást hallok. Szerintem egy szellem van a szobámba. Hogyan űzzem ki, vagy hívjak szellem űzőt?2013. aug. 9. 12:11
1/10 anonim válasza:
Tégy egy seprűt keresztbe a bejárati ajtóba!
3/10 anonim válasza:
Fesd át a szobád valami okádék színre... csak így űzheted el.
4/10 anonim válasza:
Mond 3x hogy szellem ha hallasz hagyd el a házat egy égő gyerta mellett.
5/10 anonim válasza:
Lehet nem is egyszerű szellem, hanem az Unwanted House Guest szokott nálad lenni. Ha ez így van akkor hívd Slender Man-t.
6/10 anonim válasza:
1.Igyál kevesebbet
2.Kapcsolj ki minden elektronikus eszközt (a ventilátort is)
3.Menj el orvoshoz, ha valaki/valami annyira utálna téged, az nem csak elalváskor utálna.
7/10 Robert Thorne válasza:
Valaki esetleg elhunyt a családodban / rokonságodban? Vagy esetleg aki sokat jelentett neked, vagy fordítva? Nem kell tőlük félni, csak el akarnak mondani valamit. Beszélj velük, mond meg a szellemnek, hogy ez neked zavaró és félsz, távozzon el.
8/10 anonim válasza:
én a hejedben azt a szellemet elhajtottam volna. fenyegesd meg, hogy megvered. tuti hatni fog. megijed, és elhúz.
9/10 anonim válasza:
nem lehet hogy valaki megátkozott?
10/10 anonim válasza:
Írd az ajtóra hogy E+E tegyél kést vagy valami éleset a bejárati ajtóhoz és a lépcső tetejére, de a fokhagyma is jó az ajtódnál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!