Tv-én keresztül is át tud jönni és meg tud szállni engem egy szellem vagy egy démon?
Megszállás máshogyan történik.
Alapvetően mindannyian szellemek vagyunk a testünkben. Ha a szellem halál után legkésőbb 42-49 nap között nem lép át, akkor lebomlik a lélekruhája és valakire rá kell akaszkodnia. Ennek egyik formája az, hogy szerettét nem akarja itt-hagyni és akaratlanul őt kezdi el felemészteni. A másik variáció az, hogy a nagyon is létező Gonosz elcsábít egy megrekedt szellemet és úgyszólván valakire ráirányítja. Illetve az ő világában élünk és nincs külön mesebeli Pokol. Ilyenkor ez a szellem megszállja az élő embert és elkezdi átformálni a cselekedeteit a saját vágyai felé. Viszont többnyire spiritualitás felé közeledő személyeket támad meg ilyen-okkal indokokkal. Emellett létezik a démoni megszállás is. Ezt általában olyan személyre küldi, akinél levételre került a szellemi megszálló. A letapadt és megszálló entitásokat csak szellemgyógyász küldheti el. Mindezt megtaláljátok a spiritualitásban és én saját bőrömön tapasztaltam már mindent. Jelenleg segítő energiákkal foglalkozok.
Hogy a fenébe ne!
A szellem is energia.
Ha pedig szerencsehozó- és pénzenergia át tud jönni, egyszerű szellem miért ne tudna!
No és a 'gyógyító energia'?
"Tegye kezét a képernyőre!" ...
Én gyógyító energiával foglalkozok, Reikivel. Tulajdonképpen úgy kerültem bele, hogy volt rossz tapasztalatom szellemmel. Mielőtt még belekerültem volna. Ezután "tanultam" a spiritualitásban és mentem szerezni beavatást.
Azt nem tudom megmondani, hogy a TV-ben ők mit csinálnak. De szerintem a többség kamus. Egy jóst tudok mondani, aki tényleg megbízható: Alexander. Ő mamámnak jósolt és minden szó szerint bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!