Tv-én keresztül is át tud jönni és meg tud szállni engem egy szellem vagy egy démon?
Figyelt kérdés
Mert én régen néztem ilyen arab csatornákat amikor még fogtuk azokat. És arra gondolok nem e átjött és megszállt engem egy szellem vagy egy démon a tv-n keresztül.2017. dec. 29. 08:15
2/19 anonim válasza:
És ezek az emberek köztünk szaladgálnak...
3/19 anonim válasza:
Akar meg interneten keresztul is megszallhatnak a demonok es tovabb is adhatod oket, ezert a legjobb ha nem irogatsz ilyen meggondolatlanul. raadasul ekkora marhasagot
4/19 anonim válasza:
Hmm... lehet hogy rossz bolygóra születtél ehhez a kérdéshez.
5/19 anonim válasza:
A szellem szót ha wikipédián megnézitek akkor ti nem írkáltok ekkora baromságokat. ;)
6/19 anonim válasza:
Ha a TV valamelyik csatornaja kepes volt azzal butitani a nepet, hogy a tv-n keresztul lehet tavgyogyitani, ne csodalkozzunk, hogy ilyen kerdesek is megfogalmazodnak.
7/19 anonim válasza:
Mivel a szellem energia-állapotú (ritkán anyagiasul), ugyanúgy át tud menni, mint a küldött pénzenergia.
9/19 anonim válasza:
Naja!
Ahogy kilépek az utcára azonnal multimilliomosok tömege jön velem szembe. Nem győzöm őket kerülgetni. A kezükben, a zsebükben mindenhol csak pénz van.
Ők azok, akiknek ment a pénzenergia a TV- keresztül.
10/19 anonim válasza:
"És arra gondolok nem e átjött átjött és megszállt engem egy szellem..." Miért, megszállottnak érzed magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!