Hiszel az ufoba?
Figyelt kérdés
2017. dec. 24. 21:13
12/23 anonim válasza:
Én hiszek benne, még imádkozni is szoktam az UFOkhoz:
Mi UFOnk, aki az egekben vagy,
Ismertessék meg a Te neved,
Jöjjön el a Te világod,
Legyen meg a Te akaratod,
Amint az egekben, úgy a Földön is.
Minden napiUFO hírünket
add meg nekünk ma,
És bocsásd meg hitetlenkedésünket,
Miképpen mi is megbocsátunk
a benned hitetlenkedőknek,
És ne vígy minket Sziriuszra,
De szabadíts meg a Reptoidoktól.
Mielőtt valaki belekötne: az ima eredeti, még a kereszténység előttről való, egy piramis alapkövének felirata, amit a tudomány persze tagad. Uff!
13/23 anonim válasza:
Nem hiszek benne...tényként kezelem.
14/23 anonim válasza:
Mivel légifolyosó alatt lakom, rengeteg UFOt látok nap-mint-nap.
Ha van időm, az 'azonosítatlan'-ról 'azonosított'-ra váltok a FlyRadar segítségével.
15/23 anonim válasza:
ufók nincsenek! 18/L
további szép napot
17/23 Josephine Harkay válasza:
A kérdező azt szeretné tudni, hogy ki hiszi azt hogy az ufo, egy azonosítatlan repülő tárgy, az űrből jön melyet intelligens lények irányítanak. Ez a kérdés a tudomány ágához tartozik és nem hasonlítható egy vallásos dogmában való hithez. Eddíg még senki tárgyi bizonyítékot nem tudott felmutatni a földönkívüli intelligens lények létezésére. Igen, a mi atmoszféránkban röpködnek ilyesmik, de lehetséges hogy ezek itteni titkos kísérleti légi járművek. Ha mi földiek le tudunk szállni a holdra, akkor miért nem szállnak le ezek az ufo-k a földünkre ha már az atmoszféránkban vannak? – 1947-ben itt Amerikában (Roswell helység közelében) lezuhant egy titkos kísérleti légi jármű amely a háború után a szovjet légi kémkedését figyelte. A kormány sokáig szinte bátorította a köznép ufo-ba való hiedelmét.
18/23 emmaxx válasza:
Mindenki maga dönti el,hogy miben hisz.Én példáúl hiszek benne.Ha valaki megkérdezné,hogy láttam-e már természetesen rávágnám,hogy nem,de azért kell egy kis izgalom az életbe😃
19/23 anonim válasza:
Az ufó az azonositatlan repőlö tárgy... ha valaki fel enged egy ballont az már számodra egy ufó, mert a távoságtol nem tudod beazonositani... Egyszóval a kérdésed hűlyeség...
20/23 anonim válasza:
ha már benne vagyok a "ufoba", akkor muszáj hinni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!