Te hiszel a halal utani eletben? Ha igen mire szamitasz halalod utan?
Igen.
Én arra számítok, hogy találkozok azzal, aki már elhunyt, és utána elkezdtem tervezni a következő életem.
Istenfélő vagyok. Én ebben hiszek: az élet akkor kezdődött, amikor megfogantunk anyánk méhében. Ebben a pillanatban a testünk és lelkünk mellett szellemet is kaptunk. A testtel és lélekkel ellentétben a szellem nem halandó, hanem örökkévaló.
Amikor a test és lélek meghal, akkor a szellem eltávozik a testből, és a túlvilág jó vagy rossz angyalai közül várja egy, attól függően, hogy az illető békét kötött-e életében Istennel. Ha békét kötött, akkor egy jó angyal viszi föl a Mennybe az embert, ha olyan szellemi állapotban halt meg valaki, hogy nem békült meg Istennel, akkor sajnos egy rossz angyal várja őt, aki a pokolba vezeti örökkévaló szellemét.
Itt egy ideig várakozunk, hogy megtörténjen Isten ítélete. Mindenki megáll majd Isten előtt és megbeszéli Istennel, mire használta fel életét itt a Földön. Ezután megy örökre mindenki arra a helyre, amelyet Isten kijelölt a számára.
Ha jó csajok várnának, az azért elég gáz lenne, mert valószínű ha az örökkévalóságot jó csajokkal kellene tölteni, azért azt előbb-utóbb megunná az ember. Ennél valami több kell....
Nem azért mondom, mert nem tetszenének a "jó csajok", hanem azért, mert ismerem az embert, megszerez valamit, és egy idő után megunja, kiég, még több kell neki. Ezt pedig a "csajban" nem tudjuk megszerezni, Isten viszont tudja mire van szükségünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!