Ha egy külföldi szellemmel beszélek akkor az értené a magyar nyelvet?
A Bábel-hal a szellemek találmánya.
Mindegy tehát, milyen nyelven szólsz hozzájuk megértik és az általad beszélt nyelven válaszolnak.
Nah ez lesz az utolsó. Mi az a Bábel hal? Közben később utána nézek úgyhogy ha bonyolult leírni nem kell :D de azért ha mégse talalnek róla semmit akkor szívesen meglesnek itt egy választ.
De akkor tényleg nagyon szépen köszönöm az értelmes válaszokat :)
azt az evp hangjelenséget én is kipróbáltam és működik csak annyira halk hogy alig lehet hallani a zúgástól.
mit is vettem fel nem tudom mert én 1szerűen csak felvettem a zúgást és ott jelentek meg a hangok.
Az entitásoknak alapvetően nincsen külön álló nyelvük, ha veled akarnak kommunikálni azt érzések és gondolatok átvitelével teszik meg és azok jelennek meg a tudatodban.
Ha bővebben érdekel a téma írj rám.
"nem beszéddel kommunikálnak, hanem érzésekkel, érzéseket adnak át"
Ezzel van egy nagy baj: MINDEN ember agyfelépítése különbözik. Ha csak simán beviszik egy ember agytevékenységét a te agyadba, akkor még az sem teljesen biztos, hogy az ő érzéséből a te agyadban is érzés lesz - de az, hogy MÁS érzés, az tuti.
A beszéd sokkal egységesebb, mert nyelvből csak pár ezer van, de agyból sok milliárd.
A fehér zajból pedig mindent ki lehet hallani, ami nincs is benne. Az agyad mintákat keres, aztán ami kicsit is hasonlít, abban meg is találja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!