Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha egy külföldi szellemmel...

Ha egy külföldi szellemmel beszélek akkor az értené a magyar nyelvet?

Figyelt kérdés
Szóval ha mondjuk csak egy példa. vennék egy tárgyat külföldről amit megszállt egy valamilyen entitas akkor nagy eséllyel nem magyar entitas szalta meg. Szóval ha én megprobalnek vele kommunikálni akkor csak az ő nyelven lehetne vagy az entitasok tudnak más nyelveket is értelmezni?
2017. nov. 13. 04:57
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ebben van valami. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Viszont akkor az lenne a másik hogy van elvileg ez az evp vagy mi ez ez a zajdolog ami azthiszem fehér zaj és azon át szoktak válaszolni a kérdésre. Vagy akár táblán ha beszélnék velük. Táblán tudna nekem magyarul szerintetek válaszolni a kérdéseimre? Ha ott igen akkor nagy eséllyel azon az evp szerun is.
2017. nov. 13. 15:18
 12/18 anonim ***** válasza:

A Bábel-hal a szellemek találmánya.

Mindegy tehát, milyen nyelven szólsz hozzájuk megértik és az általad beszélt nyelven válaszolnak.

2017. nov. 13. 19:42
 13/18 A kérdező kommentje:

Nah ez lesz az utolsó. Mi az a Bábel hal? Közben később utána nézek úgyhogy ha bonyolult leírni nem kell :D de azért ha mégse talalnek róla semmit akkor szívesen meglesnek itt egy választ.

De akkor tényleg nagyon szépen köszönöm az értelmes válaszokat :)

2017. nov. 14. 02:41
 14/18 anonim ***** válasza:

azt az evp hangjelenséget én is kipróbáltam és működik csak annyira halk hogy alig lehet hallani a zúgástól.

mit is vettem fel nem tudom mert én 1szerűen csak felvettem a zúgást és ott jelentek meg a hangok.

2017. nov. 14. 11:22
 15/18 anonim ***** válasza:

Az entitásoknak alapvetően nincsen külön álló nyelvük, ha veled akarnak kommunikálni azt érzések és gondolatok átvitelével teszik meg és azok jelennek meg a tudatodban.

Ha bővebben érdekel a téma írj rám.

2017. nov. 14. 16:39
 16/18 A kérdező kommentje:
Oke ezt gondoltam hogy érzések és gondolatok segítségével de mivan ha nem vagyok hozzá elég érzékeny?
2017. nov. 14. 23:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Tablat ne hasznalj mert nem az lesz akit keresel! Inkabb probalj osszpontositani, ha kommunikalni akar tuti hogy elobb utobb vagy hallani vagy erezni fogod.
2017. nov. 17. 18:12
 18/18 anonim ***** válasza:

"nem beszéddel kommunikálnak, hanem érzésekkel, érzéseket adnak át"

Ezzel van egy nagy baj: MINDEN ember agyfelépítése különbözik. Ha csak simán beviszik egy ember agytevékenységét a te agyadba, akkor még az sem teljesen biztos, hogy az ő érzéséből a te agyadban is érzés lesz - de az, hogy MÁS érzés, az tuti.

A beszéd sokkal egységesebb, mert nyelvből csak pár ezer van, de agyból sok milliárd.

A fehér zajból pedig mindent ki lehet hallani, ami nincs is benne. Az agyad mintákat keres, aztán ami kicsit is hasonlít, abban meg is találja.

2017. nov. 26. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!