Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha egy külföldi szellemmel...

Ha egy külföldi szellemmel beszélek akkor az értené a magyar nyelvet?

Figyelt kérdés
Szóval ha mondjuk csak egy példa. vennék egy tárgyat külföldről amit megszállt egy valamilyen entitas akkor nagy eséllyel nem magyar entitas szalta meg. Szóval ha én megprobalnek vele kommunikálni akkor csak az ő nyelven lehetne vagy az entitasok tudnak más nyelveket is értelmezni?
2017. nov. 13. 04:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem.

A svájci szomszédunk kutyája sem hallgat a "gyere, ül etc" parancsokra, mert idegen a nyelv, a hanglejtés, stb.

2017. nov. 13. 06:08
 2/18 anonim ***** válasza:

HA vannak szellemek, akkor tulajdonságaik közé tartozik a bármilyen nyelven történő kommunikálás.

Lásd: a Charlie, Charlie nevűt, aki arra a kérdésre, hogy "Itt vagy?" "Nem" választ is tud adni!

2017. nov. 13. 07:02
 3/18 anonim válasza:
100%
Nem tudok róla hogy az entitásoknak lenne kötelező nyelvtanfolyam, meg azért sokáig tartana a világ 6-7 ezer nyelvét társalgási szinten elsajátítani. De lehet hogy hely specifikusan nyomják tehát azt tanulják meg ahova kísérteni mennek.
2017. nov. 13. 07:42
 4/18 Alain Delon ***** válasza:
100%
Nem. Csak a gugli tarnszléten keresztül tudsz vele beszélni.
2017. nov. 13. 07:51
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Tudasom szerint a szellemek meg a demonok stb. Tudnak minden nyelvet.
2017. nov. 13. 08:35
 6/18 Shai-Hulud ***** válasza:
100%
Nem, nem érti. Ilyenkor tolmácsszellemet kell hívni.
2017. nov. 13. 08:50
 7/18 anonim ***** válasza:
Tolmácsot szeretnék kérni.
2017. nov. 13. 09:30
 8/18 anonim válasza:
100%
Tolmács vagyok és szellem csak forogjatok 3at egy tölgyfa szék körül és mondjátok, hogy téged hívlak és megjelenek.
2017. nov. 13. 12:52
 9/18 anonim ***** válasza:
Szerintem az entitas a gondolataidat (is) érzékeli, nem pont (csak) azt, amit mondasz neki. A szellemek egymással is gonsolatokkal kommunikálnak, nem beszélgetéssel. Szóval szerintem érti:)
2017. nov. 13. 13:05
 10/18 anonim ***** válasza:
Nem vagyok jártas ugyan ebben azt sem tudom igazán, hogy hiszek e benne vagy sem, de Teresa Caputo műsorát néztem egy ideig, ő azt mondta, hogy a szellemek nem beszéddel kommunikálnak, hanem érzésekkel, érzéseket adnak át. Így ő tudott "beszélni" kommunikálni idegen nyelvű szellemmel is, ahol pl a lány elhunyt rokona nem angol nyelven beszélt.
2017. nov. 13. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!